Jump to content
Eleby

Vejag Palīdzību!

Recommended Posts

Sveiki, tātad griežos pie jums pēc padoma.

 

Situācija sekojoša: Atnāku no darba, ierubīju savu stacionāro, viss itkā sākumā liekas ok, bet brīdī kad būtu jāsāk lādēt Microsoft xp izmetās melns lodziņš ar garu tekstu, īsumā doma ir tāda ka pc iepriekš ir nepareizi izslēdzies un tipa iepriekšējā sesija nav saglabājusies bla bla bla. Vārdusakot nekas pārdabisks, jo tā jau bij gadījies piem elektrības pārāvumu laikā utt. Tālāk - iespējas uzspiest ''start normal'',''save mode'', utt utt. Protams spiežu start normal, sāk lādēt Microsoft xp un pēkšņi restartējas un atkal vecā dziesma. Čakarējos gan ar save mode gan ar pārējām iespējām , bet viss velti.

 

Nezinu ko iesākt, mošk biosā kkas jāspiež vai kkā tā. Nav izlekuši arī nekādi paziņojumi par to ka cietas beigts vai tamlīdzīgi + nav slēdzot iekšā arī nekādi brīdinājuma pīkstieni.

 

Ceru ka kāds aptuveni saprata problēmu un zin risinājumu izņemot pc izmešanu pa logu un pārējos nāvessodus.

Link to comment
Share on other sites

Man ir pilniba si pati problema tikai ka uzspiezhu "start normaly" man restartejas un uzmet "OUT OF FREQUENCY" :/ neesu gala tici jo skola un nau laika :/

 

P.S. skola datorskolotajs saka ka kautkas ar BIOS un ta bateriju bet hvz :/

Edited by GT-EX
Link to comment
Share on other sites

Neesmu pārliecināts, bet nav kkas nosvilis? Pamēģini ram vienu vai otru izņemt ārā, iespējams, ka tas. bet neesmu 100% drošš. Tik zinu, ka tā notiek, ja arī viens no ramiem ir nosvilis.

Link to comment
Share on other sites

Tas tāpēc ka updates neesi sagaiījis, kad ielādē un vienīgais risinājums ir pārinstalēt PC :<

 

 

Kad slēdz PC ārā un tajā pat laikā instalējas PC ļoti svarīgi updates, un tu šo procesu pārtrauc, tas nav tas pats, kas pārtraukt kkādas spēles instalāciju.

 

Ja gribi saglabāt visus failus, tad mēģini pieslēgt pie cita PC savu cieto disku un pārkopē to ko tev vajag.

 

Citu variantu nav

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×