Jump to content

plunksh

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by plunksh

  1. Admins abus? Paskaties savus pierakstus!

    Transfer bija brīdinājums, bet tā kā tu uzdrošinājies palaist gļēvo muti, tad es arī tevi nobanoju!

     

    Ierocis man nebija, tieši tavā demo, viss skaidri redzams, ka, mani nošaujot, ierocis neizkrīt no manām rokām/muguras/ķermeņa! Uz tevi šāva mans komandas biedrs, kas atradās (ja nemaldos) otrajā stāvā, arvienvārd, man aiz muguras!

     

    Varbūt skatamies uz dāžādiem demo, bet skaidri un gaiši ir redzams, kad nošauj ct, weps iekrīt tev mugurā, un kad tevi nošauju, tas izkrīt.

  2. DEFIRE

    [AMXBANS] ===============================================

    [AMXBANS] Banned by Admin: DeFire

    [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv

    [AMXBANS] Reason: 'abuse+fk'

    [AMXBANS] Duration: '6 hours'

    [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1020605920'

    [AMXBANS] Your IP: '78.84.28.59'

    [AMXBANS] =======================================

     

    Skaidrojums - bija weps uz muguras, devu laiku izmest, neizmeta.Nošāvu, pārmeta pie t's, nesapratu par ko, nobanoja par fk un admin abuse.

     

    http://failiem.lv/u/scyktet (pēdējās sekundes apm.30)

     

    48, man šķiet.vēlarvien neesmu sapratis :D

     

    http://identy.lv/bans/index/56070

  3. Ezitis

    16 king 87.110.133.224:27005

    http://failiem.lv/u/beedwma

    apm 20:05 (nu plkst bija tik, nezinu vai demo tāpatās ņem laiku, bet bija pie pašām beigām.)

    pārkāpums - fk.

    neievēroja noteikumu - Ja sargs ir vadījis kādu dienu, kas uz doto brīdi norisinājusies iekš kamerām, bet kameras neparedzēti aiztaisās (atkarīgs no mapes), vecie noteikumi paliek spēkā vēl 3 sekundes, ja kameras netiek atvērtas. Ja sargi nespēj kameras atvērt vēlreiz 3 sekunžu laikā - ieslodzītie drīkst darīt ko vēlas(ievērojot vispārējos noteikumus), kamēr kameras atkal netiek atvērtas un vecie noteikumi atkal stājas spēkā. Bija pagājušas vairāk kā 3, šī diena bija cell day.

    Jailbreak.

    Ar cieņu, Plunkš!

  4. kāpēc tādi noteikumi nebūs tev spriest. un nekāds 2h bans pirms gulešanas. 10h minimums plus par to, ka teica lai pārlasu noteikumus. gg wp.

    • Aizliegts jebkādi maldināt spēlētājus izmantojot spēles/dienas/komandas, kuras nav ierakstītas IDenty JB noteikumos - Brīdinājums / Slay, ja notiek atkārtoti - Ban 120 minūtes.

  5. SUDZIBA nika zagšana students (nesapratu pareizi kur šis jāraksta)

     

    1.Students

    2.http://failiem.lv/u/dynnudk

    3. -

    4. -

    5. Nika zagšana

    6. Spēlētājs ar niku Students zog niku, no sākuma to pamaniju jo nebija "_", pēctam arī noteikumus nezināja, un par citu FK nenobanoja, kā arī neizmantoja mic kā viņš to dara parasti.

    7.Jailbreak.

  6. Iepriekšējā daļa bija laba, šī nepārāk, piedod :bad topic: Ar nepacietību gaidu nākamo daļu lai saprastu vai tev padodas, vai arī vienkārši pirmais blogs bija labs. GL.

  7. Nevar spriest kāds tas cilvēks ir pēc tā ko viņš dara.Mani vecāki ir man aizlieguši tikties ar lielāko daļu manu draugu tikai dēļ tā ka viņi dzer, vai pīpē.Saprotu, pareizi jau būtu, tādi cilvēki velk tikai uz leju.Bet būsim atklāti - cik jautri ir vienkārši aiziet pie kāda, padzert tēju un parunāties? Nesaku ka jāpavada dzīve reibumā, bet dažkārt tak atslābt var, ne? Nevajag pilnībā alkaholu nonīcināt, nav jau tik traki.Un tas no kāda vecuma sīkais sāk dzert ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, ko viņam vecāki ir iemācijuši.

  8. Atvainojos, viss ok.Piedod Emīlij.

    1.Uzreiz aiz dusmām, ragequit uztaisiju, atvainojos nav man izraksts. Bet iemesls bija - FK.

    2.Pūta zemāko spray emīlija ar kko, un uzpūta nepilnu spray, viss spray nebija redzams, noteikumos rkastīts ka uz zemes nedrīkst būt, jābūt visam sprayam uz sienas.

    3. http://failiem.lv/u/xtsogrs

    4. 48ais laikam, skaidri nezinu.

    5.http://identy.lv/bans/index/53898

     

    Saprotu, ka bans ir mazāks par dienu un nav jēga rakstī, bet man tās 16 stundas savādāk baigi lēni vilksies :D +nopirku VIP tikai uz divām dienām.

×