Jump to content

pANDAH

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About pANDAH

  • Birthday 01/31/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

pANDAH's Achievements

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Server # 174 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Rausīiiiiiiiic.. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : KEEP CALM And Don t Kill PANDA [AMXBANS] Reason : ' [] ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1935090457 ' [AMXBANS] Your IP : ' 84.237.172.97 ' [AMXBANS] ====================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju Speleju DD2. Bija labs garastavoklis saut. Un sanemu banu. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) nevaru atrast... 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://www.failiem.lv/u/ehupbvi 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/59524 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.
  2. Pārkāpēja niks Alahs Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist)213.226.141.228:56821 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem)http://failiem.lv/u/kwvpulw Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Tur viss ir jau no sakuma. Pārkāpums (piem. wallhack) AimBot Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Chalis prosta spele ar aimu nepalitsja... Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3)DD2
  3. 1. Pilnais izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin GT-EX. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : DEF. pANDAH [AMXBANS] Reason : ' [] ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 43042177 ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.84.210.74 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your 2. Paša paskaidrojums par situāciju Admins Nezin kur ir skills un kur ir [] ....//// Un tur vel var redzet admins visus slay kurs gaja uz b vai c. Vajag pateikt calim ka Only A bet neviss atri vinju slay... Calis ienaca un nezin ka only a bet vins aiskreja uz b un vins vinu slay ... 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) nezinu laiku... neatvera man demo... 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/afqjxfe 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) STEAMED. 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/37408 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi! nav.
×