Jump to content

kenfory

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kenfory

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: DZIVNIEKS [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: '[]' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:54427300' [AMXBANS] Your IP: '213.226.141.76' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju Spēlēju, pietam sūdīgi un mani nobanoja tikai tāpēc, ka nošāvu adminu. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 25.01.2015 01:40 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/iqeeezi 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) steamed 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/70882 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Nav.
  2. Nē. Drošvien tas ir HP, jo citiem parasti tā nav. Vienīgā iespēja, vest uz remontu, vai pašam mājās pārlodēt videokarti. Pārlodēt - skan gudri, bet tā nav, savlaik to dariju ar parastām vējiniecēm(šķiltavām), Tas nozīmē, kādas 15 min karsēt videokarti, bet nu, ja ved uz servisu, tad tu karsē ar degli, un tad ir lielāka garantija, ka ilgu laiku posmu neatlodēsies. Poh** yolo, ja tev ir 14, un neko nesaprati ko uzrakstīju, tad iedod sencim kompi, lai ved uz remontu.
    1. kenfory

      kenfory

      Es pagaidīšu, bet nu jocīgi, tik daudz cilvēku, un nav BanTeam. :D

       

  3. kenfory

    iespaidīgi

    Skats jau iespaidīgs. Nebiju redzējis.
  4. Šis zināms, taisnība končai, ar pienu garšīgāk!
  5. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: blR- [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: '[]' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1025477479' [AMXBANS] Your IP: '83.183.93.216' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju: Iegāju uzspēlēt, un pēc pāris dažām min jau bans. Vot es skillārs, admins tože. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) Banu uzlika 17:50 apmēram. HLTV nevilku, jo pāri 100mb viņš ir, vismaz pēdējais. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/yhrchdn 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/47885 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi! -
  6. Salauza 2 rokas, cit tad ir to roku? Bet nu visu cieņu kungam, viņš tic sev, un iet uz mērķi. Neatlaidība, attalgojas ar panākumiem!
  7. Vairs jau viņam tik labi neiet, bet nu, cerēsim, ka skills atgriezīsies.
  8. Lasīts teksts, not intresting.
  9. kenfory

    Alus

    Nu kaut ko jau izlasīju, bet nu dažas lietas jau bija dzirdētas.
  10. kenfory

    Līga

    Sveicieni no manis arī! Kārtīgi nosviniet.
×