Jump to content

Keneinugs

Lietotājs
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Keneinugs reacted to Krekkers* in Kiniete, Zombijs.   
    Šis ir neticams un šausminošs stāsts par 95 gadus vecu Ķīnieti, kura līdz nāvei pārbiedēja ciema ļaudis, izkāpjot no zārka sešas dienas pēc savas ‘’nāves’’
     

    1.
    Li Ksjufengu šī gada 17. februārī bez dzīvības pazīmēm un sastingušu atrada viņas kaimiņš, 60 gadus vecais Čens Kingvangs, veselas divas nedēļas pēc tam, kad vecā tantiņa savās mājās bija paklupusi un guvusi ļoti spēcīgu galvas traumu. Sākotnēji kaimiņš nodomāja, ka vecā sieviete ir vienkārši aizmigusi, bet kad viņu neizdevās pamodināt un pat pamanīt jelkādas dzīvības pazīmes, kaimiņš apjauta, ka ir noticis ļaunākais un tantiņa ir mirusi. Vienīgais, kas vīrietim šķitis nenormāli aizdomīgi, bija tas, ka sievietes ķermenis vēl joprojām nebija sastindzis, kā tas parasti notiek pēc nāves un ķermeņa atdzišanas.

    2.
    Lai arī kaimiņš kopā ar savu dēlu izmēģināja dažādus paņēmienus, lai censtos atdzīvināt sievieti, viņi tā arī neatrada izskaidrojumu nesastingušajam ķermenim, jo viss norādīja, ka sieviete ir mirusi un neelpo. Divas dienas pēc mirušās sievietes atrašanas, kad cerības jau bija pilnībā zudušas, Kingvangs kopā ar dēlu nolēma uzņemties tantiņas apbedīšanu, jo sieviete dzīvoja viena un arī radi viņu apciemoja ļoti reti. Šī gada 19. februārī sievieti guldīja zārkā un nolēma paturēt mājās vēl dažas pēdējās dienas, lai visi viņas paziņas un radi vēl varētu atvadīties no viņas. Arī kad visi jau bija atvadījušies, Kingvangs nolēma vēl nesist zārkam virsū vāku un atstāt zārku vaļā līdz pat pašai bēru ceremonijas dienai, kura bija paredzēta 24. februārī.

    3.
    Un tad, dienu pirms bērēm, kaimiņš pieredzēja, iespējams, ļaunāko murgu viņa mūžā. Ieradies uz vecās tantiņas māju, viņš ieraudzīja vien tukšu zārku. Vecās sievietes līķis bija bezvēsts pazudis. Visu ciemu pārņēma neviltotas šausmas un cilvēki metās meklēt pazudušo līķi. Izrādījās, ka tantiņas ‘’līķis’’ sēž turpat savas mājas virtuvē. Viņa meklētājiem vien noteica, ka nogulējusi ļoti ilgi un, kad viņa pamodusies, ļoti sagribējies ēst. Tāpat viņa atzina, ka nostumt no sevis zārka vāku bijis ļoti smagi un tas prasījis ilgu laiku, bet viņai tas izdevies. Tantiņa pat necentās uzzināt, kāpēc viņa atradās zārkā.

    4.
    Lai arī šis notikums šķiet nereāls un neticams, vietējās slimnīcas ārsts uzskata, ka sieviete pārcietusi mākslīgo nāvi, kad apstājas elpošana, bet ķermenis paliek silts un tādējādi iekšējie orgāni izdzīvo. Ārsts atzīst, ka Li Ksjufengas lielā veiksme bija tradīcija Ķīnā, kad pēc cilvēka nāves viņš vēl gandrīz nedēļu tiek atstāts savās mājās. Šī pati tradīcija gan veco sievu arī ir atstājusi bez nekā, jo tradīcija paredz, ka pēc nāves visas mirušajam piederošās mantas sadedzina. Tomēr domājams, ka tas nav liels upuris, lai tik brīnumaini atgrieztos no mirušajiem...
     
     
     
     
     
    PS. Izlasiju un padomaju, kad skatijos multenes, sparatu, ka zombiji nemirst un redzesim cik ilgi sieviete spes izdzivot. Biju soka.
  2. Upvote
    Keneinugs reacted to cloudR in Sekta Un 21. Decembris.   
    Sieviete, kas nosita savu mazuli, pratināšanā atzinusies, ka plānojusi nogalināt arī otru bērnu, bet pēc tam izdarīt pašnāvību. Viņa slepkavības plānojusi izdarīt līdz «pasaules galam» šā gada 21.decembrī.

     
    Foto: ITAR-TASS/Scanpix
     
    41 gadu vecā Irina M. izmeklētajiem atzinusies, ka nogalinājusi savu mazuli, turklāt plānojusi nogalināt arī savu otru bērniņu.
    Sekta «Antikrista reliģija» viņu esot pārliecinājusi, ka pēc 21.decembra viņi «pārdzims» un ģimene atkal varēs apvienoties. Sieviete esot baidījusies, ka bērnus viņai atņems, tāpēc nolēmusi tos nogalināt.
    Zināms, ka sievietes ģimene no viņas novērsusies pirms vairākiem gadiem, kad viņa kļuvusi par sektas locekli.
    Vecākais sievietes bērniņš dzīvojis citviet kopā ar tēvu, tāpēc sievietei nav izdevies nogalināt arī viņu.
    Kā ziņots, Krieviju šokējusi kāda sieviete, kas nežēlīgi nogalinājusi savu bērniņu pēc tam, kad no sektas saņēmusi īsziņu, ka viņas mazulis jānoslepkavo, lai attīrītu dvēseli no dēmoniem.
    41 gadu vecā Ņižņegorodskas apgabala iedzīvotāja «upurējusi» savu gadu veco bērnu, jo šāda pavēle saņemta no sektas «Antikrista reliģija».
    Nedomājot, māte izņēmusi mazuli no gultiņas, ielikusi mugursomā un aiznesusi pie kādas ūdenstilpnes. Tur sieviete bērnu nosita un iemeta ūdenī.
    Noslēpjot slepkavības ieroci, sieviete devusies mājās.
    Desmit dienas noslepkavotā bērna māte nav izgājusi no mājām, bet uz paziņu un draugu jautājumiem par mazuli, viņa atbildējusi, ka tas «viesojas» pie radiem.
    Kad sieviete sapratusi, ka nespēs noslēpt noziegumu, viņa vērsusies policijā ar iesniegumu par bērna pazušanu.
    Tomēr likumsargi nav noticējuši sievietei, turklāt bērniņa līķi atraduši vietējie makšķernieki.
    Noskaidrots, ka pirms sešiem gadiem sieviete bija pievienojusies sektai, kas lika paveikt šādu noziegumu.
     
    avots - apollo.lv
  3. Upvote
    Keneinugs reacted to de. in Skola Un Izglītība.   
    Bez skolas, jūs visi būtu viens liels analfabētu bars, nenoniecinat tādu lietu, kā skola un izglītība.
    Skolā ir piedzīvoti spilgtākie dzīves momenti, iegūti labākie draugi un labi paziņas ar kopīgām interesēm, iegūta izglītība, lai celtu sev pākāpienus nākotnei, kura bez izglītības nebūtu tik spoža.
    Daudzu tik ļoti ienīstā Matemātika ir izveidojusi šo virtuālo pasauli, kurā jūs pašlaik uzturaties, binārie kodi, matemātiskie vienādojumi utt. ir palīdzējuši izveidot un attīstīt programmatūras, un mūsdienu tehnoloģijas.
    Ja cilvēks nemācītos un nebūtu skolas, mēs visi būtu viens liels, stulbu radījumu bars, kuri būtu barības ķēdes zemākajā posmā. Atzīstu, pašlaik iegūt darbu bez izglītības var, bet rēķinaties ar to, ka jūsu nākotne nebūs spilgtās krāsās, darbu varat zaudēt un neiegūt vairs nekad, jo vienkārši jums nav nepieciešamād izglītības un kvalifikācijas, lai kautko citu darītu, burtiski jūs esat, kā latviešu vergs pirms 200 gadiem.
    Nesen lasīju rakstu par Somu skolniekiem, kuru izglītība ir atzīta par labāko pasaulē 10 gadus pēc kārtas, un žurnālists uzdevis jautājumus somu skolniekiem par mācībām, viņi atbildējuši, kā var būt slikti un nepatikt skola, ja esam paši labākie pasaulē. Varbūt domājat, ka viņiem ir sakāpis galvā, ka šadi runā, bet viņi ir nopelnījuši to darīt, ar savu uzcītību un veiksmes stāstiem kā Nokia[pagrima dēļ līguma ar Microsoft, jeb resno Amīšu dēļ], vai arī pasaulē tik populārās mobilo spēļu firmas Rovio[Angry Birds u.c. spēles] viņi ir pelnījuši vārdu labākie.
    Tad sākas nākošais posms, jūs domājiet, ka esat kruti nobastojot[dažreiz jau var], neapmeklējot skolu, domājat, ka mācīties nav kruti, domājat, labāk uzraušu kādu videospēles partiju un tad vēlāk ķeršos klāt mācībām, par kurām aizmirstat aizraujoties ar spēles sižetu, atzīstu pašam tā arī ir bijis, bet pieaugot sapratu, ka nav vērts neko atlikt uz vēlāku laiku, jo vēlāk var arī būt par vēlu.
    Nesen atklāja, ka cilvēkam ir atklāts gēns, kurš kontrolē virtuālās pasaules[internets, videospēles u.t.t.] atkarību, šis pats gēns kontrolē arī narkotiskās atkarības, ir vērts aizdomāties arī par to.
    Izglītība ir nepieciešama, lai mēs spētu izveidot labāku sabiedrību, piemēram, mūsu politika, visu pārvalda tie paši gudrie prāti, kuri audzināti un skoloti korumpētajā komunisma stilā, kad viņi visi vairs nebūs, mums, jeb nākotnes paaudzei pašiem būs jāpārņem un jāpārvalda šī valsts un jāveido stabila sabiedrība, bet ja to nevēlēsimies[izglītība], mūs pārvaldīs pašreizējo politiķu un naudas grābēju[nerunāju par pilnīgi visiem politiķiem, ir labie zeļļi] pēcteči un protežē, kuri darīs to pašu ko viņi un atkal mēs īdesim, ka mums nav labi.
     
    No mums pašiem ir atkarīga mūsu bērnu un pēcteču nākotne.
     
    Esmu novirzījies no tēmas, lai gan viss minētais ir saaistīts vienā lielā virves pavedienā, ko saucam par dzīvi.
     
    Šī raksta, jeb manu domu izklāsmes jēga ir pateikt, ka skola un izglītība ir lieta, kas mums visiem ir nepieciešama un vajadzīga.
     
    Zinu, ne visi šo izlasīs un ja izlasīs, piekritīs man, bet uzskatu, ka taisnība savā veidā man ir.
     
    papildinājums:
    Raksta tapšanas laikā nepieminēju vēlvienu būtisku lietu, izglītības sistēma.
    Lai gan šeit es slavēju viņu, nav jau tā ka mums māca un mēs nenovērtējam visu, ko mums dod, jo patreiz ir tā, ka mums māca lietas[50~60%], kas praksē un nākotnē vienkārši ir zemē metams un neder.
    Izglītības sistēma ir tā pati vecā, kas bija PSRS laikos, var teikt vecā dzīvoklī ir veikts kosmētiskais remonts, kas nav tas pats, kas uzcelt jaunu istabu. Par labu panākumu uzskatu R.Ķīļa reformas, tā cilvēka, jeb ministra reformas, kuras, vismaz ir sākušas pārmaiņas izglītības sistēmā, es ticu šim cilvēkam, jo atšķirībā no pārējiem bijušajiem IZM ministriem viņam ir dūša ieviest jaunas un radikālas idejas, viņš pats diskutē, ka skolās puse no mācītā ir praksē nekur nenoder, jo mūsu izglītības sistēma ir veca.
     
     
    //Viktors Rūsa, jeb jums zināmais Šokolāde.
  4. Upvote
    Keneinugs reacted to Ryan Sykes in «Dzelzs Vīrs» Kārlis Skrastiņš   
    Šodien aprit gads, kopš aviokatastrofā bojā gāja visa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas «Lokomotiv», ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārlis Skrastiņu. Latviešu dzelzs vīrs bija paraugs visiem sportistiem, ar savu attieksmi un neatlaidību spēja sasniegt augstākās virsotnes. Pieminēsim šajā dienā aizgājušo hokeja izcilību - Kārli Skrastiņu!
     
    Tumšākā diena sporta vēsturē
    Pagājušā gada 7.septembrī ap plkst.15.00 pēc Jaroslavļas vietējā laika «Lokomotiv» komandas lidmašīna «Jak-42» pacēlās, lai izlidotu uz Minsku, kur bija plānots aizvadīt KHL regulārā čempionāta jaunās sezonas pirmo spēli. Dažas minūtes pēc starta - lidaparāts pazuda no radariem. «Lokomotiv» komandas lidmašīna nespēja uzņemt nepieciešamo augstumu, kā rezultātā sadūrās ar radiolokācijas torni un nokrita.
    Bojā gāja visa Jaroslavļas hokeja komanda, tostarp arī leģendārais latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš. Izdzīvoja vienīgi borta inženieris Aleksandrs Sizovs un Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs, kurš pēc piecu dienu ilgas cīņas par dzīvību slimnīcā mira.
    Pēc notikušā «Lokomotiv» atsauca dalību KHL čempionātā un pagājušajā sezonā ar atjaunotu sastāvu piedalījās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā, bet šajā sezonā atgriežas KHL. Šogad kluba rindās spēlē latvietis Miķelis Rēdlihs.
    Latvijas hokeja dzelzs vīrs
    Latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš ir viens no izcilākajiem pašmāju hokejistiem, ilggadējs valstsvienības spēlētājs un kapteinis. Pateicoties pašaizliedzīgajai spēlei aizsardzībā, cīņassparam un Nacionālās hokeja līgas (NHL) rekordam pēc kārtas aizvadīto spēļu ziņā, hokeja cienītāju aprindās sportists pelnīti iesaukts par dzelzs vīru.
    «Katru spēli viņš bloķēja 30 metienus, un mēs zinājām, ka tas sāp. Kad viņš nāca nost no laukuma, mēs prasījām - kur šoreiz trāpīja? Vai sāpēja? Viņš teica: «Nē, man viss kārtībā»,» pārdomās par latvieti dalījās kādreizējais viņa komandas biedrs Dalasas «Stars» vienībā Adams Burišs..
    «Brīnījāmies, kas nav labi ar viņu. Viņš vienkārši bija robots.»
    Savu profesionālo karjeru Skrastiņš sāka 90.gadu sākumā Rīgas kluba «Pārdaugava» sastāvā, bet pēc tam trīs sezonās pārstāvēja Somijas augstākās līgas komandu «TPS Turku». Demonstrējot stabilu sniegumu kluba rindās un valstsvienībā, latvieti 1998.gadā NHL draftā ar kopējo 230.numuru aizrunāja vienība Nešvilas «Predators», kurā viņš pavadīja piecas sezonas, kļūstot par stabilu līgas spēlētāju.
     
    http://www.youtube.com/watch?v=EvtbBR7MzZU
     
    2003.gadā hokejists tika aizmainīts uz Kolorado «Avalanche». Tieši šajā vienībā viņš aizvadīja savas karjeras spilgtākos mirkļus. Viens no tādiem piedzīvots 2007.gada 21.februārī, kad latviešu hokejists laboja NHL rekordu pēc kārtas aizvadīto spēļu ziņā - 487 mači bez atelpas. Tajā pašā gadā Skrastiņš tika nominēts prestižajai Bila Mastertona balvai, ko piešķir līgas sportiskākajam hokejistam.
    Pēc divarpus sezonām «lavīnu» rindās Skrastiņu aizmainīja uz Floridas «Panthers». Šajā vienībā aizsargs nospēlēja savu 600. spēli NHL laukumos un guva 100. rezultativitātes punktu. 2009.gada starpsezonā latvietis noslēdza līgumu ar Dalasas vienību «Stars», nospēlējot līdz 2010.-2011. gada sezonas beigām. Šā gada 28.jūnijā viņš parakstīja vienošanos ar KHL vienību Jaroslavļas «Lokomotiv».
    «Runājot par došanos tieši uz «Lokomotiv» komandu, tā bija mana primārā izvēle gadījumā, ja jāspēlē Krievijā. Taču spēlēšana Latvijā, protams, ir cits stāsts.
    Katrs sportists vēlas spēlēt savā dzimtenē. Paskatīsimies, kādas būs iespējas nākotnē,»
    teica viens no visu laiku labākajiem Latvijas aizsargiem Skrastiņš.
     
    Savas valsts patriots
    Kārlis pēc sezonas beigām, neskatoties uz savainojumiem un veselības likstām, vienmēr steidzās palīgā Latvijas nacionālajai komandai. Viņš bija īsts patriots un paraugs visiem jaunajiem hokejistiem.
     
    «Manas mājas ir Latvijā, Rīgā. Tiklīdz ASV man beidzas sezona, es vienmēr skaitu dienas, kad atgriezīšos Latvijā,»
    savā pēdējā intervijā teica Skrastiņš.
    Latvijas izlases rindās Skrastiņš piedalījies 8 pasaules čempionāta augstākās divīzijas turnīros, 1993. gada pasaules čempionātā junioriem, kā arī 2002., 2006. un 2010. gada olimpiskajās spēlēs.
     
    2000. gada PČ mačā pret Baltkrieviju hokejists guva 3 vārtus, tādējādi kļūstot par pirmo aizsargu, kas Pasaules meistarsacīkstēs vienā spēlē spējis sasniegt «hat-trick».
    Izdota grāmata par godu Skrastiņam - «37 stāsti par Kārli»
    Žurnālists Guntis Keiselis sadarbībā ar apgādu «Jumava» un sportā esošajiem cilvēkiem izdevis grāmatu «37 stāsti par Kārli», kurā viņš apkopojis leģendārā hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenes un draugu stāstītus stāstus.
    Kārlim Skrastiņam mūžam paliks 37 gadi, kuri viņam bija ļoti piepildīti ar notikumiem, emocijām, tuviem cilvēkiem un, protams, viņa lielo mīlestību – hokeju. Šai grāmatai ir daudz autoru. Gan Kārļa radi un draugi, komandas biedri un treneri, kuri dalījās atmiņās, gan sporta žurnālisti, kas pierakstīja šos stāstus.
     
    Skaitļi 3 un 7 Kārļa Skrastiņa - dzelzs vīra - liktenī bija zīmīgi. Viņam bija lemts nodzīvot piepildītus un mērķtiecīgus 37 dzīves gadus, kļūt par vienu no izcilākajiem un rezultatīvākajiem Latvijas hokejistiem. Skaitļi bija uz hokeja krekliem, mašīnu un telefona numuros. Viņš bija trīs meitu tēvs. Viss ļaunais notika 7. septembrī pulksten trijos pēcpusdienā.
    Īsts ģimenes cilvēks
    «Kārli es pazinu jau, tad, kad viņš spēlēja hokeja komandā «Pārdaugava». Ar viņu kopā mēs izlasē izgājām no C grupas un iegājām A. Nespēju noticēt, ka apritējis jau gads, kopš esam pazaudējuši Skrastiņu,» sarunā ar TVNET sacīja ilggadējais Latvijas izlases ārsts Jānis Kvēps.
     
    «Kārlis bija lielisks, pozitīvs, smaidīgs cilvēks, kas interesējās par visu apkārtējo,»
    atminējās Kvēps. «Skrastiņam nebija svarīgas ārišķības un ballītes - viņš bija ģimenes cilvēks. Atceros, kā pasaules čempionātā pret Baltkrieviju viņš iemeta trīs vārtus - neizrādot nekādu iedomību.»
     
    «Šā gada laikā nav bijusi tāda diena, kad neesmu iedomājies par Kārli. Rītdien plānoju apmeklēt viņa kapiņu,» piebilda Kvēps.
     
    http://www.youtube.com/watch?v=s1YESMGi_ts
    http://www.youtube.com/watch?v=QvPD0Mgry5o
    http://www.youtube.com/watch?v=-VspU8-AjAE
     
     
    «Visi saka, ka mīlestība ir pati labākā, bet, manuprāt, hokejam arī nav ne vainas.»
    (Kārlis Skrastiņš)
    izmantotie resursi: http://www.tvnet.lv/..._virs_skrastins
  5. Upvote
    Keneinugs reacted to ferOm in Futbola Komanda Liepaja   
    FK Vanags ir nepieciešami jauni un pats galvenais spēlēt griboši spēlētāji.Lai pie mums pieteiktos nav vajadzīgas nekādas īpašas prasības , būtu vēlams cilvēki ar 16 vai vairāk gadiem un tādi kuri ir gatavi spēlēt komandā neviss nāk ar domu , ka tik paspārdīt pa bumbu.Mūsu plāni ir savākt spēcīgu komandu ar kuru varētu pretendēt uz augstām vietām , bet kā jau visiem zināms viss notiek ar laiku un šī nebūs komanda kura pastāvēs tikai kādus pāris mēnešus. skaipa niks draugsdraugam aicini!!!!!
    Ir ari majas lapa kure vel ir veidosanas stadija http://fkvanagi.ucoz.lv
    Piedodiet ja uzskatat to par spam
    Ar cienu ferOm
  6. Upvote
    Keneinugs reacted to Kāsis in Unban K@@sis Dd2 Aktīvs   
    1. [AMXBANS] You are banned from this Server!
    [AMXBANS] You are permanently banned.
    [AMXBANS] Banned Nickname : k@@SiS
    [AMXBANS] Reason : ' aktivs '
    [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv
    [AMXBANS] Your SteamID : ' '
    [AMXBANS] Your IP : ' 89.248.91
    2. dal minus - ban
    3. gde?
    3. Demo
    4. cd-hack
    5. http://identy.lv/bans/index/33276
    6. zahuja?
×