Jump to content

Skochish#

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Skochish#

Skochish#'s Achievements

  1. Lamāšanās, nesmuka izteikšanās, izrunāšanās(Mat) - Gag/Ban (120-1000 min) Tas krietni pārsniedz!
  2. 1.Admina niks akka ADMIN akka: Has Gagged bot From Speaking For 56902 Minutes, For: You Were Gagge 2. Paskaidrojums Vai tad drīkst tik ilgi likt gag , ja nē viņam vaig noņemt xgag pateicu vārdu pimp## un sekoja gags. Ceru ka paliks bez xgag! 3. Screen varu uztaisīt, ja vaig!
  3. Nu esmu jauniņais īsti nezinu beigas ne par ko mani sperienprojekts nezinu par ko tas bija ! Apstājos lai uzrakstītu vinam kaut ko slay (Jo nemāku surfojot rakstīt! Un tad vēl bija Jailā slay bet par to nezinu vai tas bija nepamatots!
  4. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Ideal 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Spēlēju kopā kādas 20min pavisam šaja serverī un man liekas, ka demo patiešam ir pārkapums vai pārkapumi pret mani spriežiet paši pēc demo . 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" Demo http://failiem.lv/u/mezqmxh 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību : Demo liekas nav garš labi ja augstākais 5min (Noskatieties visu demo) 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 47p Atvainojos par sagādātajām neērtībam, ja adminam bija taisnība. (Bet šaubos)
×