Jump to content

Haiduk

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Haiduk

  • Birthday 08/10/1985

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Haiduk's Achievements

  1. nekur nav rakstīts ka viņš nevar nomainīt BIT logu, bet par rezolūciju gan ir minēts pirmajā postā. Zixis, rezulūcija un krāsu biti ir 2 dažādas lietas. Bet savukārt, ja nevar tik tiešām nomainīt krāsu bitus, kas vispār topikā nav minēts, tad problēma jameklē video draivera properties vai pats draiveris jāpārinstalē.
  2. kur tu tādu informāciju izrāvi?
  3. display mode - widescreen color quality - 32 bit (ar 16bit dabūsi banu, jo var redzēt caur smoke) ja nedarbijas, tad nones esošo video draiveri un uzliec jaunāko no čipa ražotāja mājas lapas, Nevis windows integrēto, Mātesplates vai datora ražotāja draiveri - tie nevajag.
  4. Haiduk

    info man.

    Mans lapsis pavelk jaunākās spēlēs uz HD+ izšķirtspēju (Med/High), protams tālu nākotnē nav vērts ar viņu skatīties. Augstākais 1-2 gadi, tālāk jau nebūs vairs jaudīgāks upgreidojams salīzinoši ar galddatoriem, kaut arī laiki iet arī tur uz priekšu un daudzkas standartā var mainīties. Labi, par tēmu: Intel i5 2x3.2Ghz Arrandale 1GB DDR5 Nvidia GTS360m (up to 2.5GB) MXM maināma karte. 120GB sata3 Ocz Agility3 SSD 4GB DDR3 16" HD+ LED Intel Centrino Wireless-N 2230 (wi-fi jaunais standarts + bluetooth 4.0 + intel wi-di (wireless display)) Webcam, 4xUSB, eSata, HDMI, Audio Line in/Mic in/Line Out, VGA, Firewire, 54mm express card slots, kurš ņem pretī keisā MS un SD kares, Card Reader 5in1. Klaviatūra ar izgaismojumu, Palmrests "ruberised" (glancēti gumijots). Audio: Intel HDa / NVIDIA HDMI / Digital Output / EAX HD 4.0, <- augstākās klases. Bacha - Full Preformance ar visiem apgaismojumiem 45min, balancētajā 1.15h; viss off - 2h. būtu iztīrīts un saeļļots. Eļļoju tikai ar nr1 termopastu - Coollaboratory Liquid Pro / Metal Pad. Viģiks: http://www.youtube.com/watch?v=iRGLMF87nFU&list=UUm0PfA--mFkdSY6mR5yyssg
  5. neattiecas uz problēmu, bet jā, tā klaviatūra ir lētā gala. enģes pēc vecajiem standartiem, plastmasa plāna un skaļa. Tīrākā plastmas bez rāmja. Šādas dubult-kvadrātu taustiņu klavas ieviesa 2010 gada budžeta laptopiem.+HP pats par sevi ir brāķis no kuru produktiem vajag atturēties, izņemot ja vien naudas ir daudz bez nožēlas un gribi tikai smuku dizainu, kgan šim modelim jau klaviatūra visu sabojā. Un starp citu, tikai un vienīgi pēc windows konfigurācijas F1 taustiņš, kā Help taustiņš darbojas tikai Desctopā. CIts gadījums ja nospiež kopā Winkey + F1.
×