Jump to content

markeloff

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About markeloff

  • Birthday 07/15/1995

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

257 profile views

markeloff's Achievements

  1. Manliekas Tu arī nēsi mani īsti sapratis lol, esmu apjucis tgd. Kr4 man ir mobilais rūteris ar sim un no viņa nāk ethernet vads uz pc. Nav pieslēgts telefona līnijai.(optiskajam) Tātad man slikts signāls no torņa. Takā i guess tā antena galu galā man derēs.
  2. Nu no rutera protams uz pc man ir vads. Bet domāju ņemt TET mobilo interneta rūteri ar sim, jo tam būs arī 5G. Vai tomēr kādu rūteri un atstāt to pašu Bite? Un to D5A antenu var izmantot kur? Ja nē, tad atgriezišu.
  3. Ar WiFi signālu man ir problēmas kā jau minēju pirmstam.. tāpēc gribēju ar antenu iespējams to uzlabot. Bite 2.4ghz mobilais rūteris ar sim karti.
  4. Tieši tā. Sanāk ne to antenu esmu nopircis?
  5. Uzzināšu par to bezmaksas antenas uzstādīšanu , bet vai no viņas īsti būs jēgas, noteikti parastākā lētākā kuru var atrast. Bija šeit optiskais , izraka , ķipa vilka atpakaļ un tā arī jau gadu viss ir apstājies... lol Paldies par atsauksmi!
  6. Pašlaik ir Bite wireless internets ar signālu vidēji 40/22, bet ir dienas kur nokrītās pat līdz 10/15... it īpaši nedēļas nogalēs. Esmu provējis gan LMT , gan Tele2 , abiem bija speeds ~100/15 , toties daudz nestabilāks kā Bite ar savu 40/22. Un iekš CS ir jaspēlē ar nonstop ping spikes(50-500 Pat LV serveros lēkā no 50-500) un takā input lagg/delay (Vienkārši nav spelējams). Tapēc kā alternatīvu esmu domājis kādu no tām MikroTik antennam , jeb kko citu? Ir kādi ieteikumi? Bite antenna atrodās viss tuvāk , apmēram kādus 20 km no manis. Paldies! Šeit vairs nav optiskais, bija un pazuda lol
×