Jump to content

Sno0ppY

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Sno0ppY

  • Birthday 06/02/2004

Profile Information

  • Vārds
    Pauls
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

513 profile views

Sno0ppY's Achievements

  1. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Hegrids Mape / Serveris / Datums /: jb_snow_v22020-07-24 23:51 Pārkāpums (piem. wallhack,): vismaz 2 fk Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Raunds 9:2, līderis Howl vada būrī laimes spēli, to beidzot viņš saka, lai iziet riņķa līnijā ārpus būra, ilgi negaidot Hegrids nošauj Čiekuru, kurš kaut ko rakstīja čatā tāpēc aizkavējās, pēctam seko Howl komanda riņķī sastingt, bet ieslodzītais Steven neilgu brīdi palēkā pa riņķa līniju, Hegrids arī šo ieslodzīto "nofrago", labi šīs 2 varbūt bija tikai "nofragošanas", par ko banu protams nedos, bet pēctam visi ir izbrīnīti un nesaprot par ko Hegrids nošāva Steven, un Hegrids pa to laiku pieskrien pie pēdējiem 2 ieslodzītajiem, un ar 1 lodi viņus abus nošauj. Ja nemaldos, tad Howl komanda bija ienākt riņķīun sastingt, taču pēctam viņš pārlika riņki uz citu vietu, so basically ieslodzītajiem bija jāsastingst, taču Hegrids nošāva viņus abus, un pamatoja šos killus ar to, ka viņi nebija riņķa līnijā.
  2. Sno0ppY

    Sno0ppY

  3. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Rik0 Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_chicken_island 2020-06-25 22:00; 7. raunds ja nemaldos Pārkāpums (piem. wallhack,) Maldināšana Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Līderis saka, ka jāsastingst riņķa līnijā, pārkāpējs neesot līderis maldina ieslodzītos sakot "palecās", pēctam pats nošāva mani un vēl dažus ieslodzītos, tajā pašā raundā vēlāk noslayojās, bet nākošajos raundos slay nesekoja. Šī nav pirmā reize, kad Rik0 maldina terroristus, un uzskatu, ka par šādu regulāru maldināšanu viņam pienākas bans, tāpēc rakstu sūdzību.
  4. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Hujakshhh Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem.): jb_peanut_v3r 2020-06-20 12:59; ja nemaldos tad apmēram 4 raundus pirms beigām. Pārkāpums (piem. wallhack,): Gunfeed Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Pārkāpējs vienkārši pasaka: “Ai labi, man jāiet, kurš grib punktus?”, pēctam pieiet pie ieslodzīto bara un ļauj sevi nodurt, protams, pēctam ieslodzītie izmantojot viņa ieroci nošauj CT, tad viņš iziet no JB servera, nākošajā mapē pēc ~10 min viņš ir atpakaļ un turpina spēlēt tā, itkā nekas nebūtu noticis. Nezinu vai šis ir pietiekami ct banam, bet cik skatījos viņam pēdējā mēneša laikā jau ir bijuši 2 CT bani, izskatās ka tā arī nav kārtīgi noteikumus iemācījies.
  5. Sno0ppY

    JB Konkurss.

    sno0ppy http://identy.gameme.com/playerinfo/885 gl visiem!
×