Jump to content

triiscentis

Lietotājs
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    triiscentis got a reaction from R0DEmental- in Phonkeriem un ne tikai   
    love you homie, tu jau zini, to great future ahead 
  2. Like
    triiscentis reacted to R0DEmental- in Phonkeriem un ne tikai   
    Nu čau,
    Daudzi zina, ka mans hobijs ir bītmeikings (beat making), protams, arī kaut kādā mērā edm producēšana zem "alter ego" vārda "Trip Robber", ko nozīmē - ceļojuma laupītājs, un man ir plānos savu hobiju attīstīt tālāk un virzīties uz priekšu pa maziem soļiem. Esmu aizgājis jau tik tālu, ka sāku iegāzt naudu savā hobijā, baigi necerot, ka kaut kas sanāks vai nesanāks, vienmēr jāizmeģina sevi vairākos novirzienos, jāriskē tā, lai nepaliktu ar pliku pipeli ārā, gudri jāriskē :D un galvenais - nepadoties (nav attiecāms tikai uz mūziku, tas jau ta, pa dzīvi :D). Man tas patīk. Elektroniskā mūzika (tajā skaitā bītmeikings) ir mans, kinda, meditācijas priekšmets. Es būtu ļoti pateicīgs, ja atrastos cilvēki, auditorija, klausītāji, kuriem vienkārši patīk klausīties tāda tipa mūziku bez gucci lirikām, kurš lirikas autors būtu Tu pats. Cenšos veidot cross-vibe mūziku (priecīgu, depresīvu, optimistisku, chill, agressive, sad shit u.c. - pa lielam atkarīgs, kāds mans garīgais procesa brīdī :D). 

    Ko man sanāca panākt taja etapā, kad investēju naudu savā hobijā? Šobrīd man sanāca izplatīt savu mūziku (izmantojot digitālās mūzikas izplatītāja servisus) ne tikai soundcloud ietvaros, bet arī Spotify, iTunes/Apple Music, TikTok, Google Music u.c., kā arī cenšos promotot savu mūziku, kas pa mazām sanāk, vajadzīgs tikai laiks.

    Paldies, ka izlasīji, kā arī būšu pateicīgs par follow. Peace to y'all 
    Spotify
    Soundcloud
    Nu arī YouTube, ja mana slinka dirsa beidzot tur sāks kko postot :D 
    P.S. Mans čoms @triiscentis ļoti aizraujās ar DJ'ing, pašam savs DJ sets un labi močī, kā arī pirmo x bija piedalījies un ahujenna bangojis underground rave Gulbenē kopā ar ProfessionalGopnik, čalis arī cenšās padarīt dubstepu/riddimu dzīvu Latvijā un grib iekarot rave pasauli :D
    Un nē, nav nekāda apmaksāta reklāma, vnk mēs esam komanda un ahujenije comrades, teamwork, yo know 
    Viņa soundcloud
     

     
  3. Like
    triiscentis got a reaction from R0DEmental- in D44 jeb Dormitory 44 jeb Koju mūzikas ieraksts   
    Acī asara ieskrēja no atsauksmēm ❤️
  4. Upvote
    triiscentis reacted to R0DEmental- in D44 jeb Dormitory 44 jeb Koju mūzikas ieraksts   
    Čau!
    Tātad, mēs ar labu čomu no kojām izlēmām izveidot savu it kā "label", pagaidam vienkārši kopīgais kanāls, kurā tiks publicētas mūsu atsevišķi vai kopīgi producēta EDM mūzika, lielākoties, rave mūzika, un arī mix'i, ko pārsvarā darīs čoms, jo viņš tagad ļoti intensīvi mācās uz DJ seta strādāt.
    Kā mēs nonācām līdz tādam nosaukumam. Labi, visiem skaidrs, kas ir Dormitory, un skaidrs arī, kāpēc Dormitory, bet nozīmi 44 pagaidām neviens nezina. Viss ļoti vienkārši - es dzīvoju 404 istabā, coms 324, respektīvi, paņēmām mūsu istabu numurus pēdējo ciparu un salikām kopā :D yea, interesting.
    Kāpēc mēs izlēmām to izveidot? Mums abiem ir kopīgas intereses elektroniskās mūzikas producēšanā. Mums abiem, ļoti labu atpakaļ, radusies ideja izveidot kopīgu "label" (šajā gadījumā pagaidām tikai kopīgais channel), līdz ar to mēs izlēmām nesēdēt tupus un netaisīt tikai priekš sevis, bet arī tagad sākt to publicēt, izlēmām beidzot darboties, neskatoties arī uz ļoti saspringtu grafiku, vismaz man, bet tas nav šķērslis. Vismaz eksperimenta pēc būtu vērts pamēģināt, why not, ja daudz maz sanāks, sāksim arī gāzt piķi iekšā attīstībai (ko jau vajadzētu biku jau darīt), kā arī papildināsim mūsu sastāvu ar jauniem un kreatīviem cilvēkiem.
    Ļoti liels lūgums palīdzēt mūsu kanālam ar some activity (sub, comments, like/dislike). Es būšu ļoti pateicīgs. Kā arī uzklausīšu Jūsu ieteikumus saistībā ar mūsu channel vai konkrēti mūziku, vai arī kāda kritika, bet vēlāms konstruktīva kritika :D . 
    Paldies par Jūsu uzmanību! <3
    Mūsu channel - https://www.youtube.com/channel/UCQSSjikE65QNnLVvKizJ9UQ
    Mans sc - 
    Mana čoma sc (pārsvarā mix'i, kurus veidoja caur DJ setu) - 
     
×