Jump to content
R0DEmental-

D44 jeb Dormitory 44 jeb Koju mūzikas ieraksts

Recommended Posts

Čau!

Tātad, mēs ar labu čomu no kojām izlēmām izveidot savu it kā "label", pagaidam vienkārši kopīgais kanāls, kurā tiks publicētas mūsu atsevišķi vai kopīgi producēta EDM mūzika, lielākoties, rave mūzika, un arī mix'i, ko pārsvarā darīs čoms, jo viņš tagad ļoti intensīvi mācās uz DJ seta strādāt.

Kā mēs nonācām līdz tādam nosaukumam. Labi, visiem skaidrs, kas ir Dormitory, un skaidrs arī, kāpēc Dormitory, bet nozīmi 44 pagaidām neviens nezina. Viss ļoti vienkārši - es dzīvoju 404 istabā, coms 324, respektīvi, paņēmām mūsu istabu numurus pēdējo ciparu un salikām kopā :D yea, interesting.

Kāpēc mēs izlēmām to izveidot? Mums abiem ir kopīgas intereses elektroniskās mūzikas producēšanā. Mums abiem, ļoti labu atpakaļ, radusies ideja izveidot kopīgu "label" (šajā gadījumā pagaidām tikai kopīgais channel), līdz ar to mēs izlēmām nesēdēt tupus un netaisīt tikai priekš sevis, bet arī tagad sākt to publicēt, izlēmām beidzot darboties, neskatoties arī uz ļoti saspringtu grafiku, vismaz man, bet tas nav šķērslis. Vismaz eksperimenta pēc būtu vērts pamēģināt, why not, ja daudz maz sanāks, sāksim arī gāzt piķi iekšā attīstībai (ko jau vajadzētu biku jau darīt), kā arī papildināsim mūsu sastāvu ar jauniem un kreatīviem cilvēkiem.

Ļoti liels lūgums palīdzēt mūsu kanālam ar some activity (sub, comments, like/dislike). Es būšu ļoti pateicīgs. Kā arī uzklausīšu Jūsu ieteikumus saistībā ar mūsu channel vai konkrēti mūziku, vai arī kāda kritika, bet vēlāms konstruktīva kritika :D . 

Paldies par Jūsu uzmanību! <3

Mūsu channel - https://www.youtube.com/channel/UCQSSjikE65QNnLVvKizJ9UQ

Mans sc - 

Mana čoma sc (pārsvarā mix'i, kurus veidoja caur DJ setu) - 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×