Jump to content

nopper

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About nopper

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

1386 profile views

nopper's Achievements

  1. Amm es domāju ka tu runā par voice_scale. bet nu labi tas block comm ari biezi neiet kad atver tab un nevari uz cilvēka uzspiest. Es to visu no savas pieredzes saku neko klāt nepiedomāju. labi ka zinu console komandas ja nezinātu tad būtu jādara tas ko augšā sarakstiju kas man liekas ir lieki.
  2. Ir tādi jaunieši kuri nezin par voice_scale esamību. Es pats par tādu uzzināju tikai pēc 2 gadiem kopš sāku spēlēt csgo. Un citreiz TAB nestrādā. Tātad šim cilvēkam būs jārestartē csgo lai TAB strādātu tikai dēļ 1 idiota. Un pat ja viņš zin par šo voice_scale komandu un TAB nestrādā bet viņš grib dzirdēt pārējos izņemot šo personu kura trokšņo. Tad still jārestartē cs. Vai tagad saprati? Tik tālu arī pats varēji izdomāt. Domāju ka tev arī ir kādreiz tabs nestrādājis. Tāpēc domāju varbūt tad uzlikt ka jānosēž serverī vismaz 25min. Nedomāju ka tas ir pārāk grūti.
  3. nezinu vai neesi gudrs vai tēlo. Bet nedomāju ka katram cilvēkam serverī būtu jāčakarējas tikai dēļ viena idiota kurš atnācis uzslēgt mūziku vai pabļaustīties mikrofonā.
  4. Tad varbūt kaut kādam laikam noteiktam jābūt nospēlētam 10-20min (vienu mapi pasēdēt nav tik grūti). Jo es esmu bieži bijis serverī kad nav adminu. Ir tādi 3 admini kuri bieži ir serverī bet viņi kopā iet spēlēt mm un neviens admins nepaliek vairāk. Būtu forši ja kaut ko sakarā ar to izdarītu. Varbūt pieņemt kādu papildus adminu. Esmu pārliecināts ka daudzi par tādu !calladmin nemaz nezin
  5. Iesaku uzlikt serverī tā lai varētu lietot mic tikai tad kad sasniedz scrub vai kaut kādu augstāku ranku. Lai nebūtu tā ka ienāk kaut kādi random somi/zviedri/krievi/u.c. un sāk mikrofonā runāt beztolkā, kā arī latvieši. Var to arī BHOP serverī ieviest ja tur tāda problēma ir.
  6. nezinu kapec uzliki zilu krāsu neizskatās diezko labi labāk būtu krāsām lielāku kontrastu uzlicis. priekš 1 eisa pārāk liels buildaps vajadzēja likt dropu uz killu uz katru basu 1 kills. fliks nice to varēja nedaudz smukāk uztaisīt tā lai tā šāviena skaņa nebūtu tik nesmuka mūzika būtu nice tik ļoti neveiksmīgi pielikta pie fragiem. fragi arī ir deafoultie nekas īpaš tas fliks tikai bija kkas labs ceru ka nespiedīsiet man mīnusiņus heiteri. ļoti centos lai smuki uzrakstītu/novērtētu šo editu.
  7. Jāsāk šeit mest klipi no reddita lai atpelnītu dislaikus kurus man saspieda.
  8. Kads sakars ar varonību. Vnk pierādu savu taisnību ar argumentiem. Nevis vienkārši kaut ko pliki diršu kā citiem to patīk darīt. lai gan paši ne sūda nejēdz.
  9. 18 gadi un tik ļoti argumentēti un pareizi raksta. n1. Parādiji tagad tikai to cik zems tev līmenis.
  10. Rekur arī kāds gudrs cilvēks prot gudri uzrakstīt pat ar visiem komatiem. Bija bišk garlaicīgi un nebija ko darīt. Atradu vietu kur garastāvokli var uzlabot!
  11. priekškam tad viņš šeit meta iekšā? loģiski lai apskatītu kāds un izteiktu savu viedokli. jārēķinās arī ar to ka būs tādi kā es un dirsīs beztolkā. Man nāk tikai smiekli par to kā jūs cenšaties aizstāvēt viņu bet jums nav nekā lai man varētu kko uzdirst virsū un tāpēc kkadas 1 klases muļķības man rakstat. Tu esi labs piemērs tam!
  12. Lūdzu, uz priekšu, deri. Nevaru editot labākajā līmenī (dators neatļauj). Bet ta lai būtu skatāms un klausāms noteikti varu.
  13. Saku tieši ko domāju. Jo esmu redzējis iesācējus kuri daudz labak ir to izdarijuši nevis vienkārši troksni uzlikuši sliktiem fragiem. Ja nav labu fragu tad nav tolks tērēt laiku. Man nav svarīgi ko jūs par mani domājat. Esmu šeit tikai lai pabojātu citiem garīgo un atklati izteiktos, nevis caur puķēm runātu muļķības. Pilniba vienalga par visu parejo. Varu arī būt sakarīgs tikai šis nav īstais topiks kur būtu jābūt nopietnam.
  14. Ja tas bij domāts man, tad saderi. Nekomentētu ja nezinātu neko par video editošanu. Un es pateicu ka asiņoja ausis no skaļās mūzikas kura vienkārši bija uzmesti virsū sliktajiem fragiem. Tas ir kā uzbērt cukuru uz sūda un domāt ka tas labi garšos!
  15. Tas ka man ausis asiņoja no mūzikas un acis izdega no fragiem ir tas ko tu centies sasniegt?
×