Jump to content

Murry

Lietotājs
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Murry

  • Birthday 08/13/2000

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Murry's Achievements

  1. Murry

    aimaks

    Pārkāpēja niks- -CrazyBoy , vai kā tur, bet video ir skaidri redzams. Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku- da hz. Demo, kurā notiek pārkāpums- Nav demo, bet ir video iekš youtube. Lejā links. Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums- Viss video. Pārkāpums- AIM. Papildus informācija- Nav nepieciešamība priekš papildus informācijas. Serveris kurā tas notika- DD2, šajā gadījumā duplets gejs Tad bija on admins -_- . Pats spēlē, neiet specos, neko nedara, tikai gago kad kāds lieki runā, vai arī liek muzonu.
  2. Murry

    Max

    Kaut kur esmu redzējis, bet būs janoskatās.
  3. Tātad, man ir problēma sekojoša. Man jau kā vienu mēnesi ir programma FRAPS, varu uzņemt screenshot, un filmēt. Bet filmējot , es nevaru ilgi filmēt. Maksimāli tās ir 30. sekundes, ne vairāk. Man teica kad ir jānolādē jaunāks fraps, bet es nezinu kur. Nevarēju atrast tādu ''jaunāko'', vai jeb ''new FRAPS version''. Lūdzu ierakstat linku, kur varētu būt labāks fraps, jo acīmredzot mans tagadējais FRAPS ir mēsls, kā citi saka - vecā versija. Lai nav jautājumu: Man ir astotais windows. Visur filmēju maksimāli 30. sekundes, nevis tikai noteiktā vietā. Neesmu neko mainijis iekš FRAPS. Ja kaut ko uzjautāsiet, izlabošu topiku, vai arī ierakstīšu komentāros atbildi uz doto jautājumu.
  4. Ja tu zini ko jāraksta konsolē, tad vis ir ok. Piekrītu kāpostam, vienkārši ieej konsolē, un raksti par fp`siem, untml.
  5. Murry

    Vacation

    lab` laba.
  6. Varēji īsāku, un mūzikas dubstepa daļu ielikt tad kad ievelc pa hedu. Un man jautājums , ar ko tu montē?
  7. Murry

    TopMeistari

    twitterī sekoju.
  8. Murry

    Some shit vol.2

    Esmu VISUS redzējis.
  9. Da lapp . Izskatās noskumis, bet laimīgs. Kaut es tā varēt`. ;d
  10. Murry

    Some Shit

    ir ok . <3
×