Jump to content

rrmeimers

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About rrmeimers

  • Birthday 08/18/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

rrmeimers's Achievements

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Janiit`s. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : rrmeimers [AMXBANS] Reason : ' ah ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1310765626 ' [AMXBANS] Your IP : ' 84.237.172.51 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju - neesmu spēlējis jūsu dd2 serverī. Mana IP adrese: http://prntscr.com/61d1vw 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) neiet man tur nekas. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/70964 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.
  2. Prieks par Ķēniņu, ļoti labi debitē un cenšas parādīt trenerim visu ko prot! Ceru ka viņš paliks sastāvā. P.s. Ķēniņš šajā spēlē uz laukuma pavadīja 10 minūtes, izdarīja 4 metienus, dabūja 2 minūtes un +1 lietderības koeficentu.
  3. Tiešām liels prieks par Ķēniņu un Girgensonu!
  4. piektdienaaaa, jabrauc ballet
  5. Pats visu rakstīju. Kas tie ziņu portāli paredzēja kā beigsies spēle? Viņa notika naktī uz pirmdienu, precīzāk šodien 24:00. Droši vien sajauci ar skill competition
  6. Zemgus Girgensona pārstāvētā Folinjo(Foligno) komanda svētdien zvaigžņu spēlē ar rezultātu 12:17 (4:4, 4:7, 4:6) zaudēja Tēvza(Toews) komandai. Šī zvaigžņu spēle bija visrezultatīvākā vēsturē. Girgensons uz laukuma pavadīja 9 minūtes, izdarīja 3 metienus, bet pie rezultativitātes punktiem netika. Pēc pirmā perioda Zemgus intervijā pateicās latviski visiem, kas balsoja par viņu, palīdzot nokļūt zvaigžņu spēlē. Otrajā periodā Girgensons izdarīja vienu metienu pa vārtiem un atradās uz laukuma, kad tika ielaisti vārti. Trešajā periodā Zemgus centās izlausties uz vārtiem, bet izveidojās pretuzbrukums un tika zaudēti vārti. «Bija jautri redzēt puišus veicam interesantas lietas un gūstam daudz vārtus. Prasmju līmenis laukumā ir neticams,» pēc spēles izteicās Girgensons. Šajā zvaigžņu spēlē traumu dēļ nepiedalījās Sidnijs Krosbijs un Jevgēņijs Malkins.
×