Jump to content

SmileInTime

Lietotājs
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About SmileInTime

SmileInTime's Achievements

  1. Pagaidi, pierādi ka es nolamājos? pierādi, nezinu noteikumus.... Vakar vadiju visu perfekti ar Olafu, ko tu te muldi... Jā protams, man arī ir sava privāta dzīve nekā sedet 24/7h lasiit noteikumus. Man nav jaatceras viss vismaz es tā uzskatu, ko atceros to uzdodu. Pierādi ka nolamājos... Loshara.
  2. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Admina niks, R.K Smukulis 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Tātad, sēdeju CT vadiju, čalis nogago neparko, un transf.. Normāli vadiju, tas ka chali perk awp pa idp nav mana vaina, čalis nogago un transfero, nu kā 11 gadi bet admins. :DDD. ADMIN R.K.Smukulis: Has gagged SmileInTime from speaking for 5 minutes! (say / say_team / voicecomm) ADMIN R.K.Smukulis: transfer SmileInTime to TERRORIST 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/qzsmtuf 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Nezinu tieši bet pie beigam jābut. 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)Nezinu, laikam 47. vai 48. Dariet ko gribat ar viņu gribat sms admins viņam, bet adminēt nemāk.
  3. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) bundiiE [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin bundiiE. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 0 : 1156907631 [AMXBANS] Reason : ' wh. ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1156907631 ' [AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 0 : 1156907631 ' [AMXBANS] ======================================== 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Karoč, šodien kautkur ap dienu, laikam plkst 15:31 eju spēlet Jail Break identy serveri, eju iekšā esmu priecigs un tad man parādas you are banned from the server un man ir tāds "Nu watafak mēēn", izmeiģinu dd2 iejiet, tad dr nesanāk, ieeju surf sanāk, karoč labi,es domāju lkm IP Sakritiba, ieeju forumā skatos Bani, no manis tur ne miņas, ieeju vakarā servukā, skatos TIGERs on, es viņām prasu ko darīt, šis raksta nu ej foruma raksti sudzibu, man tāds nu labi. Nu vot esam klāt, 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" Es tā saprotu ka tas bans ir no dd2 tad reku ir http://failiem.lv/u/xwdnuvs 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību da atkuda ja znaju, es tad nespēleju. 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 47 lkm.
×