Jump to content

Zeltazobs

Lietotājs
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zeltazobs

  1. Sveicināti! Šoreiz izteikšos ļoti īsi un kodolīgi. Pirms 4 gadiem es sāku nodarboties ar tādu aizraujošu fīču, kā ''Sony Vegas'', taču tam sekoja liels pātraukums. Tagad atkal ir doma atsākt darboties ar šo programmu. Taču man tas nebūs tik vienkārši. Man nav nekādu video, demo, kurus būtu iespēja editot.. Tāpēc ceru uz jūsu atsaucību. Ja jums patiešām ir kaut nedaudz laika, ko atvēlēt man, raksties skype - kenntslv Viss tiks kvalitatīvi editots un ar jūsu pašu atļauju ievietots soc. tīklos. Protams tiks pierakstīts arī jūsu ''nickname'' ievērojot visas autortiesības. Ja video būs convertēts, tad būšu ļoti pateicīgs. Postu krājējus un tupus uzbraucienus negribu dzirdēt. Paldies jau iepriekš, jauku brīvlaiku! Sadarbībā ar (CheeVaAa Community)
  2. Paši uz to parakstījās. Vīrietis gados manuprāt rīkojās pareizi.
  3. Zeltazobs

    cool

    Kas vainas beigām? Manā uztverē doma bija tāda, ka ''sākās ahūnas dabas katastrofas'' un visi skrēja patverties augstākajā vietā, bet tas tā. (keep up) Tizli bija vienīgi tas, ka visi cilvēki bija vienādi. :loh:
  4. Ko jūs pievēršat uzmanību tam ākstam? Viņam vienkārši galvā sagriezies.. Tā ir minūtes iegriba. Kāpēc visi baidās no 60 gadīga plikpaura, kurš ģērbies greznā uzvalkā? Viņš Baltiju neieņems un pat netaisīsies to darīt, jo tie ir tikai tīri blefi, viņš baidās kaut ko uzsākt. Gaidam, kad kāds viņu noslepkavos..
  5. Video ilgums varētu būt pie ~15 sec. Vajag pielikt klāt kādu effektu (Adobe After Effects) Frags iespaidīgs, tiešām!
  6. Vēl tā dziesma fonā. Paldies, ka uzlaboji manu dienu..
  7. Esmu lasījis, bet, kā ir ar spiedienu ?
  8. uz pudeli, kam stiprāks grāds, lai šodien koncentrējas prāts, met darbus darāmos pret sienu un krietni nosvini šo dienu! gratz, brāl!
  9. Neatradu īsto vietu, kur šo visu rakstīt, bet anyway. Šodien 6:57 ~ 7:00 nopirku ''cs:go'' , spēli ieslēdzu, izvēlos ''match'', tiklīdz tā ielādējās, katru 2reizi, kad spēlēju ''cs:go'', tas ''crasho. Dažreiz tas ''crasho'' spēles vidu, dažreiz sākoties raundam. Nezinu, ko darīt.. Spēle atrodas, pirkta ''steamā''.. Internets ir labs, arī datora ātrums ir pietiekoši stabils šai spēlei, varbūt problēma ir ''windows'ā'' ? Ceru uz atsaucību!
  10. Zeltazobs

    aah fakin`ell :D

    nabaga bērns. that's all.
  11. Zeltazobs

    Some Gifs

    kad Aigara pacietība ir beigusies kad kāds ''China Guy'' nosauc par ''China Gey'' kad Jorens cenšas aizbēgt no sargiem kad ''TIGERUX'' pielavās sargiem, lai tos nodurtu. ct reakcija, kad ''asa desa'' ienāk serverī kad sargi mēģina nošaut neredzamu spēlētāju kad ''KNE'' paliek vienīgais ''strelkā'' spēlētāju reakcija, kad ''_TnT_'' ienāk serverī. pirms ''Kichinja'' ienāk serverī kad ''Ventur4iks'' rāda savas prasmes šaušanā ,
  12. Pievienojos sveicējiem. Piedzeries kā lops, jo ir tak svētki, jopt*ai.
  13. Zeltazobs

    Playlist

    Manas mīļākās dziesmas, esmu gatavs uz negatīviem uzbraucieniem par manu mūzikas gaumi. Submarine - Piledriver Waltz How Long Have You Know ? Wait No Buses What whe had? Ode to Vicory Sorrow
  14. Es zinu, ka saņemšu warn, bet nevaru neiepostot.. ''semuel`'' un Aigars vakar mani arī diezgan patramdīja ar sliktiem vārdiem.. Man arī ir consoles izraksts, kā 3' pārstāvis no viņu ''varenās'' bandas raida pret mani uzbraucienus un lamuvārdus, dēļ tā, ka izpalīdzēju ''Asuma KUN'' un atgādināju ''semuel`'', ka viņam ir aktīvs bans. Turpinājumā iejaucās visi 3' ''krutie'' čaļi un sabojāja manu itin skaisto dienas sākumu.. Vakar, vakarā arī ''VinX'' cieta no Aigara.. Daudziem vienkārši ir ''bail, vai negrib zaudēt savu ''flagu'', vai kas jums viņš tur skaitās, tāpēc laikam īpaši sūdzības par šiem ''uzbrauciena ekspertiem'' neienāk.. Gribēju piebilst, ka es uzreiz atvainojos pēc aizrādījuma, ka ''viņam ir aktīvs bans'', pat sasveicinājos, viņi tiešām māk aizskart citu spēlētāju cieņu un labsajūtu serverī. Paldies! ------------------------------------------------------------------- Skarbais Zellis. : semul? Paklausigais dropped Player : sveiki Istenais : tu tak biji nonstims semuel` : a Skarbais Zellis. : Tev ir aktivs bans! semuel` : nav Paklausigais is joining the Terrorist force Kalnu Kaza killed Player with ak47 semuel` : loh Velies ACC? Pievienojies mums! http://identy.lv - identy.lv Asuma KUN dropped Asuma KUN has left the game Skarbais Zellis. : kuss Kalnu Kaza killed TIGERUX' with ak47 semuel` : pis taisni *DEAD* Aigars : es tevi novakasu un tavu mammu *DEAD* Aigars : jsuu giemen mi Istenais : +1 *DEAD* Player : ev es uz buri gaju Istenais (RADIO): Fire in the hole! Azis died Azis is joining the Counter-Terrorist force Skarbais Zellis. : cik draudziga ir ideny eetika. [AMXX] Type client_commands in console to view a list of useful client commands. JB servera noteikumus un speles var atrast ieks identy.lv semuel` : ieskrien siena Paklausigais dropped Paklausigais has left the game Istenais : eetika Istenais : cirvis Istenais : jej bogu Azis dropped Azis has left the game semuel` : jej bogu rolands aiz monitora Istenais : Istenais : barsik, barsik Skarbais Zellis. : peg*k never die *** Kalnu Kaza killed Skarbais Zellis. with a headshot from mp5navy *** Iegadajies VIP/SLOT @ identy.lv/services Kalnu Kaza (5,827) got 2 points for killing Skarbais Zellis. (2,159) Player dropped Player has left the game ADMIN Kalnu Kaza: Has Gagged Skarbais Zellis. Fr
×