Jump to content

Zakis.

Lietotājs
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Zakis.

  • Birthday 08/07/2002

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Zakis.'s Achievements

  1. Elbo Lūdzu pasaki, kāda iemesla pēc uzliki man banu par "WH"?? Tas tāpēc ka IDP games tevi paņēmu kad biji neredzams? Vai es kādu caur sienu pavilku? Paskaidro man.
  2. Sveiki Esmu Toams. No JB. Gribēju pateikt ko ka man bija vips. Es nopirku acc, bet man nestrada setinfo _pw parole... Ko man tagad darīt? Lūdzu palīdziet.
  3. 1. *DEAD* Mamma*_*! : eu tom *** Zemuudene. killed IDENTY.LV MadHeidy with a headshot from ak47 *** Iegadajies VIP/SLOT @ identy.lv/services Tievais // Fs-SnS : es nekuja nesaprotu KO SAka ,d *DEAD* Mamma*_*! : TAPE KA TU DEB ESI! *DEAD* Toams. : tava maate? *DEAD* Toams. : ok Baracus* killed Zemuudene. with knife *DEAD* Mamma*_*! : BL:LE OLAF BANO! *DEAD* Mamma*_*! : ABUS 4 more players need to "rockthevote" to start the vote. *DEAD* Toams. : par ko? par neko lol Esi aktivakais un sanem apbalvojumu - identy.lv TERRORIST got 2 points for All Counter-Terrorists eliminated *DEAD* Mamma*_*! : TOMAS TAVA MAMMA IR LABA gulta ! *DEAD* Toams. : veci atdzesee pautus, karsti jau Toams. : ja, vina labi gul.. Mums ir ari DeDust2Land, Surf un Deathrun serveri - identy.lv *** Mamma*_*! killed Toams. with a headshot from m4a1 *** tomasslv : kapec mani Toams. : bano tomasu tomasslv : kapec [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Olafs [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'abuse' [AMXBANS] Duration: '8 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1174676528' [AMXBANS] Your IP: '81.198.96.8' [AMXBANS] ============================================= 2. Es biju ct. Mani pārmeta un es nosaucu nepieklajiga vārdā. Manliekas ka par to butu jaliek 10 min gags. 3 http://identy.lv/bans/index/70378 Admins - Olafs.
  4. Nosaukums - League Of Dyrus Cik Cilvēkiem - Domāju ka ar 6 pietiks. Kādam nolūkam? - Lola sarunām un CSGO Mačiem. Skype parak garlaiciigs.
  5. Zakis.

    TomsPro. FK

    Es netīšām piedodiet Pele paslīdēja
  6. Varam draudzēties, ja gribi BEt es par jaunu
  7. Tak Nomierinies.. Valim vienkārši pogas sajuka,katram tā var gadīties, un nav jāceļ tracis.. Kad Valis nebūs serverī, tad ej pavadi, varbūt neviens nemetīs!
  8. HAHAHAHA Es ar tur esmu, TAGAD MINIET
  9. Nebija nepamatots.. bija 0:00 Serverī biju klāt .
  10. Zakis.

    Bans / Picks

    Banoju... JInx.. Ja pretiniekiem būs jinx+blitz GG.. Banoju akali. Diezgan daudz spēlē un viegli pielekt/ aizmukt Banoju. Trynda. vai lee. Trynda ult = OP!! vajag nerf.. vai lee .. .sperienprojekts zem tureta = GG Un pickoju.. LeBlanc Mans milakais champions.. Pickoju Blitz. jo ar viņu. ir jautri spēlēt un trešais būtu nida.. Spears FOr dayz and OP!
  11. Zakis.

    Cs 1.6

    Es nečītoju.. Varat domāt ko gribas, bet galvenais lai es pats zinu, ka nečītoju!
  12. Zakis.

    Cs 1.6

    ahha SMieklīgi, sazvērējies esi vai? Un lūdzu (būtu labi bez torrnet )
  13. Zakis.

    Cs 1.6

    Sveiki, vai kāds varētu iedot mājaslapu kur nolādēt cs 1.6 for free? bez torrent? ja iedosiet būšu pateicīgs
  14. Eu varētu uzspēlēt es aresmu EUNE
×