Jump to content

bang

Lietotājs
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About bang

  • Birthday 11/28/1997

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

bang's Achievements

  1. Es rakstiju psai tev sms acc? Tu atbildēji vesali 4 vai kā tur. Un tu uzrakstiji jūs idioti esat kad saucat mani par psai vai kā tur tev niku nosaucu.
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin haipsai. [AMXBANS] There are 1 hour , 59 minutes and 53 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : Bang. [AMXBANS] Reason : ' gagrr ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 23709056 ' [AMXBANS] Your IP : ' 87.110.113.249 ' [AMXBANS] =============================================== 2. Es uztaisu vienkārši rr, jo score nepatika un gailis mani nobano, viņš mani nogagoja par to kad pateicu viņam ej dirst, bet kādas tad tiesības viņam pirmajam dirsties? Es pateicu tikai vai viņam ir sms admins. Nu tas jau nav normāli kad viņš, kā admins var aizvainot parastus spēlētājus un viņu nesoda. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" Nav jēga no demo, jo es uzreiz iegāju serverī un banu uzlika. 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) STEAM 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/60121 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Nē!
  3. bang

    Musician.

    https://www.youtube.com/watch?v=jLTPAUZuMK4
  4. Pārkāpēja niks - pr0wallhaker Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) 81.198.101.124:27005 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/xoclkxe Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums - Demo nav garš viņš teloja kad sāka specot viņu, bet tāpat nopaļijās. Pārkāpums (piem. wallhack) - wallhack
  5. Pirms dažām dienām skatijos šo filmu LABA.
×