Jump to content
Chucky

POTW ieteikums!

Recommended Posts

Sveiki!

Cik esmu novērojis, pēdējos potw konkursos ir šausmīgi maza aktivitāte (pēdējos piecos konkursos augstākais dalībnieku skaits bija nieka 6 cilvēki) un tāpēc radās ideja kā šo konkursu padarīt piesaistošāku. Vārdu sakot- šo noteikto tēmu priekš katra konkursa varētu aizvietot ar tādu štelli, ka kāds no krutajiem adminiem vai vienkārši kāds cits, kuram nav kompleksu un patīk par sevi pasmieties iesūtītu savu bildi un konkursa mērķis būtu šo bildi ar paint palīdzību padarīt pēc iespējas asprātīgāku, smieklīgāku vai vienkārši prikolīgāku.Manuprāt, tādi, kas gribētu izķēmot cita bildi ir krietni vairāk nekā tie, kuri prosta grib zīmēt pēc noteiktas tēmas.

 

Izsakam savu viedokli un būtu jauki, ja iztiktu bez truliem 'meh' vai 'nē, nevajag' komentāriem un paskaidrotu kādēļ uzskati tieši tā.

 

izklausās labi, taču kad kads augstais admins iesutis savu bildi, un kads vinju izkjemos, adminam nepatiks un aiklapes vispar ciet. Manuprāt.

 

 

 

Es par

Nu bet ja iesūta savu bildi, tad zinot šos visus ID jokdarus, ir jārēķinās ar visļaunāko. Protams saprāta robežās.

Edited by čeburaška
Link to comment
Share on other sites

izķēmojam bedri adminu sejas? :troll:

jokejoke

akka rec

 

davaj, vai arī kādu slavenību, jo tā vismaz neapvainosies. vienīgi es domāju ka daudzi zīmēs vīrieša čurājamo rīku un neko gudrāku neizdomās.

itkā rec

bet no otraspuses par cilvēka ķēmošanu anti

 

galu galā varbūt cilvēku izķēmošanu aizstāt piemēram - piezīmē pagalmu ar bērniem kas spēlējas ar zariem.

Link to comment
Share on other sites

Vai arī - uzliec vote par kkādām tēmām.. cilvēki nobalsos, kas nu kuram vairāk tīk - tad izvēlies vienu attēlu, kas visiem ir pēc iespējas labāk jāpārzīmē..

nebūs jāmoka cilvēki ar savu bilžu došanu - un kurš gan gribēs pārzīmēt akku vai kādu no viņiem :/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×