Jump to content
rietumbloks

Intervija Ar Tīģēri!

Recommended Posts

Sveiki, cien. lasītāji!

 

Sen gaidītā intervija, ar vienu no ID aizsācējiem, kuru mēs visi pazīstam kā - Tīģeris a.k.a 1PWA! Intervija diemžēl ievilkās manis dēļ, par to atvainojos.

 

Patīkamu lasīšanu!

 

 

 

 

- Sveiks! Paldies, ka piekriti uz interviju. Kāds ir tavs noskaņojums šajā augusta dienā?

- Šajā aukstajā augusta dienā ir samēra labs, bet gribējas tomēr saulaināku laiku, lai varētu nodarboties ar savu hobiju.

 

 

 

- Nestādos priekšā vai kādreiz esi intervēts šādā veidā?

- Ja, godīgi tad nē. Neviens nav uzņemies mani intervēt. :/

 

 

 

- Tu varētu sākt ar sevis iepazīstināšanu.

- Mani sauc Mārtiņš Lišmanis, esmu 18. gadus jauns jaunietis un es esmu viens no IDenty.lv Main adminiem. Mans hobijs ir ekstrēmā skrituļslidošana un ar to jau nodarbojos 2 sezonas.

 

 

 

- Pirmā jautājuma atbildē, tu pieminēji savu hobiju - varbūt pastāstīsi par to nedaudz vairāk?

- Mans hobijs, hm. Ļoti ekstrēms un sāpīgs hobijs :D Tā ir ekstrēma skrituļslidošana un ar to nodarbojos jau 2 sezonas un man šis hobijs ļoti patīk.

Šajā hobijā tu vari izpausties jebkā, kā vēlies. Vainu būt ļoti kreatīvs cilvēks vai arī ļoti tehnisks vai vienkārši dulls un darīt visu to, ko citi domā tas - ir sick shit :D

Aizsāku savu hobiju pateicoties slidošanai uz ledus. Pameiģināju, iemācijos braukt un domāju, ka vajag kautko asāku. Nu redz, gadiem ejot nopirku pirmās slidas un devu tik vaļā. Un šo hobiju jau daru bezapstājas 2 gadus.

Protams, kad uznāk ziema vainu braucu uz iekštelpu skeitparkiem vai ārdos ledus slidotavās.

 

 

 

- Vai pateicoties savam bīstamajam hobijam, esi guvis arī nopietnas traumas?

- hmm ir bijušas dažas traumas, bet nekas letāls pfu pfu pfu :D

Ir bijis ielausts rokas pirksts, bijusi pēdā kaula buhte ( tā bija trakākā, jo nevarēju paiet normāli ).

Bet tā ikdienas traumas ir kautkādi nobrāzumi, vai vnk kritieni, bet notiem nevaig baidīties. Vaig vienkārši celties augšā, un velreiz darīt to, ko tu meiģināji un arī uzreiz sanāks. :)

 

 

 

- Vai tev ir kāda "iesauka"? Kapēc tieši tā, tevi uzrunā draugi?

- Nu, ir bijušas vairakas iesaukas. Pagaidam biežākā ir džindž. Kapēc ganjau tapēc, ka esmu rižš :troll: :D

 

 

 

- Vai tev ir kāds nepatīkams ieradums, no kura ar lielāko prieku gribētu tikt vaļā? ( alkohols, smēķēšana etc. )

- hmm, itkā nav man neviena nepatīka ieraduma. Lietoju alkaholu tikai balītes, vai kādos svētkos. Nesmēķēju un reti padzeros alkaholiskos dzērienus.

 

 

 

- Visiem ir zināms, kad Latvijā jau krīze ir pāris gadus! Vai šī krīze ir iespaidojusi arī tevi? Cik lielā mērā?

- Krīze nav iespaidojusi mani, vai ģimeni, jo vienmer esam paeduši, tiekam izpriecaties tākā ipaši neietekmē. Varbūt citus cilvēkus ši krīze ietekmē vairāk nekā mani, jo nekad nevar zināt kādi citiem cilvēkiem ir finansiālie stāvokļi.

 

 

 

- Vai tu pats personīgi esi strādājoša persona? Ja jā, pastāsti nedaudz vairāk par to.

- Nē, nēesmu. Pa vasaru tikai atpūšos un nodarbojos ar savu hobiju. :)

 

 

 

- Ko tu vispār domā par mūsu Latvijas politisko stāvokli?

- Ipaši neiedziļinos tajā sfērā, jo tas nav mans lauciņš. :D

 

 

 

Labi, tagad nedaudz par virtuālo pasauli un ID!

 

 

 

- Cik noprotu, tu esi viens no ID aizsācējiem. Varbūt, vari pastāstīt plašos teikumos - kāds ID bija agrāk? Būtu ļoti jauki arī no tavas puses, ja iemestu kādu skrīnu uz kādu no vecajām lapām vai ko tamlīdzīgu.

- Jā, es esmu viens no aizsācējiem vispār IDentijam. Plašos teikumos hm.

Agrāk ID bija vienkārš parasts mazs projektiņš, kas turējas uz mana pc un gadiem ejot mēs savācām ļoti daudz cilvēkus, kas apmeklēja mūsu majaslapu, un apgrozijās ap to.

Protams bija savā laikā lielas ķibeles, jo bija ļoti daudz ienaidnieki, kas gribēja mūs uzlaust un pazudināt vispār no cs aprindām, bet mēs turējāmies un nekad nepadevāmies pie kautkādiem hakera uzbrukumiem. Par skrīniem, ja godīgi man ir tikai vecās web kopijas, bet tieši bildītes man nav. Es tik varu pastāstit to, ka webi ir bijuši dažādi.

Sākot ar php-fusion, smf, mybb, drupal, un vel daudz ko.

Vislabākie webi bija sākot ar GOMA[smile] taisītie jeb mana brālēna, kas tajā laikā vismaz bija kruti, un daudzi vēlējas tādu saitu iegūt. Tapēc arī bija daudzi uzbrukumi mūsu weblapai.

Ja par serveriem runātu, kādi bija agrāk tad es teiktu --> Visi, kas ir atrodami ir testēti uz id. :D

Mēs pirmie izveidojām olympic serveri, kur bija voleyball, soocerjam, dodgeball, un velviena sporta spele, tik es aizmirsu. Nākotnē gribētos tomēr pabeigt savu modu, bet diezinvai es to izdarišu, jo tur jaiegulda diezgan liels darbs. :D Skrinu nav man. :<

 

 

 

- Pastāsti, kā tad aizsākās tavas Counter-strike gaitas? Kā uzzināji par šo spēli?

- Hah, ļoti interesants jautājums. Ja, godīgi aizsāku cs gaitas, kad man bija 8 vai 7 gadi. Pie drauga ar brāli gājam ciemos, lai uzspēlētu Half-life. Tā bija pirmā awsome spēle tajā laikā, tad viņš paradija CS 1.1 un salika botus. Tā ari es gribēju un sanāca, ka dabūju arī kopiju diskam, un aizgāju ienstalēt savā koka kastē pirmo cs, ar kuru nolaifojos pa lanu, diezgan ilgi. :D

Nu jā, pēctiem n-tajiem gadiem parādijās cs 1.6 kurš negrbija palaist botus. Tad beidzot sāku intereseties par to vairāk un palaidu botus uz cs 1.6 un tas jau bija kruti. :D Tā ari aizsāku savu cs gaitas, un no tā laika sāku ņemties ap serveru taisīšanas un konfigurēšanas.

 

 

 

- Pirmie notikumi un pazīmes internetā, - iespaidīgais "segvārds" un tā vēsture.

- Pirmais notikums internetā hm. :D Pirmā reize spēlešana cs onlinā latviešu serverī. Nav iespaidīgu segvārdu vēsture, ko pastāstīt. :D

 

 

 

- Vai tev patīk savs amats un tavuprāt tu to dari pietiekami labi?

- Jā, man patīk savs amats, bet neviens nezin, ko es daru un tapēc bieži vien sanāk sensācijas, kad es neko nedaru. :D Bet tā nav. Es vislaik šiverējos ap serveru datiem, un cenšos tos labot. Ja es nespēju salabot, es jautāju saviem kolēģiem, kā to izdarit vai paludzu viņiem to izdarīt. ;)

 

 

 

- Ko tu domā par šejienes lietotājiem, vai ir kāds, kurš tev īpaši ir iepaticies, vai kāds, kas tev ļoti nepatīk? Varbūt vēlies kādu paslavēt?

- Pārsvarā IDentijā ir diezgan draudzīgi un saprotoši lietotāji. Ir bijis, ka lietotāji uzvedas kā bernudarzs pret jauniņajiem vai pret administraciju, bet laikam tas etaps jau ir beidzies. :D

Kurš man ipaši iepaticies - nevaru tā pateikt. Visi labi lietotāji - galvenais, lai netaisa sūdus un ir draudzīgi ;) Nepatīk - ganjau tie spameri, kuru dēļ forums palielinās par vienu lielu twitteru :D

Paslavēt es varētu tikai IDenty administrāciju ( Sākot no Main līdz Game Admin ), un to spēlētājus, kas pavada šeit savu brīvo laiku un izpriecājas :)

 

 

 

- Būtu interesanti zināt, ko tu domā par pašu IDENTY kā tādu. Vai tu esi apmierināts ar to, kāds viņš ir izveidojies pašreiz?

- Ko domāju par IDenty? Es domaju tā, ka tās ir apmēram kā interneta mājas gan man, gan citiem cilvēkiem, jo šeit mēs ikdienā gandrīz jebkurš iegriežamies, lai pačekotu, kas notiek, kas jauns ar IDenty un uzzināt jaunākās lietas, kas grozas ap ID. :D Jā, esmu apmierināts kāds viņš ir izveidojies, bet nākotnē IDenty būs vēl spēcīgāks projekts tākā Stay tuned :D Tas būs kautkas grandiozs un diezgan liels wOw visiem. :)

 

 

 

- Kā tu domā, vai man vajadzētu turpināt veidot šīs ID rakstiskās intervijas? Vai tās dod kādu labumu? Ja jā, gribu dzirdēt tavu viedokli, kā arī, kādu ieteikumu sakarā ar šo lietu.

- Jā, jo ir vēl daudzi cilvēki, kurus varētu interesanti paintervēt, un pajautāt dažus jautājumus :) Jo, cik esmu lasiijis vēl visa administrācija nav nointervēta :D Tākā, pamazām pamazām vajadzētu. Būtu interesanti palasīt pārējo viedokli.

Vai tās dod labumu - protams, jo IDenty spēlētāji iepazīstas ar šo cilvēku vēl tuvāk nekā ar sasveicināšanās topiku. ;) Ieteikums hmm. Ja gribi challange, tad janointervē visa administrācija. :D

 

 

 

Šeit daži fiksie/ātrie jautājumi.

 

 

 

- Kas labāk, alus vai šņabis?

- Šņabis, jo ātrāk dolbī. :D

 

 

- Priekšroku dod MacDonald vai Hesburger?

- McDonald, jo garšīgāks :)

 

 

- Lai ievāktu informāciju, vairāk izmanto grāmatas vai internetu?

- Tikai internetu.

 

 

- Tumšmates vai gaišmates?

- Abas krāsas ir simpātiskas.

 

 

- Tetris vai kontra?

- Nozīmīgi kontra, jo tetrī es zaudētu.

 

 

- babbuc vai DAVE? :troll:

- Abi labi Moderatori :troll: :D

 

 

- Ziema vai vasara?

- Ziema, jo esmu dzimis ziemā :D

 

 

- Identy vai real life? :D

- Real life. :D

 

 

 

 

 

Mazais, pūkainais tīģerīts. :troll:

522021554.jpg

 

 

 

 

Paldies Tīģerim par intervijai atvēlēto laiku, kā arī ieguldīto darbu!

Ceru uz labu sadarbību arī turpmāk! :)

Lai tev veicas! Gaidīšu kādus ieteikumus no lasītājiem, ar ko vēlētos redzēt turpmākās intervijas.

 

 

P.S. Par atbilžu kļūdām, neesmu vainīgs. Tika kopēts viss Tīģera rakstītais.

Link to comment
Share on other sites

Bija prieks palasīt. :) Protams, pusi es no tā jau zināju. Like no manis.

man nerādā džindžera bildīti. :(

Edited by Koncinjaa.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×