Jump to content

Putns

Lietotājs
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About Putns

  • Birthday 03/12/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Putns's Achievements

  1. Bet vai viņam nevajadzēja rakstīt sūdzību par mani vai vēlāk nobanot?
  2. 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin W : Klaavs. [AMXBANS] There are 1 day , 13 hours , 14 minutes and 51 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : Putns [AMXBANS] Reason : ' abuse ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 46.109.128.159 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Biju JB, kapāju, kapāju līdz brīdim kad sanāca domstarpības ar TnT, laikam atbildēju pārāk asi, un izgāju no servera... Vēlāk ieeju forumaa un apskatos ka esmu izbanots, izbanoja mani caur web, bez rakstiskas sūdzības vai kā cita, katrā ziņā TnT vienkārši uzprasijis Klaavam lai mani izbano par Abuse, lai gan pats klaavs nav bijis tajā brīdī klāt! Jā biju vainīgs, bet nesūdzos par BANU, bet gan pas to ka viss notika pa ''draugam''! Es uzskatu ka TnT bija jāraksta sūdzība! PĀRĒJAIS NEBŪS VAJADZĪGS! Paldies!
  3. Jaunu noteikumu vajag! nav atšķirība vai būrī pie režģa, stikla, sienas , cementa, akmens, nostāties ttā ir un paliek siena ( ceru ka domu sapratāt :troll:)
  4. Tad bļ* nelien ten vispār! Dvj izskatat! UP UP
  5. Putns

    Warn

    Putns* unwarnall
  6. Un ko tu man padarīsi?! Iesaku izolēt šo cilvēku no sabiedrības, jo viņa daunā slimība ir ļoti lipīga!| Edit: ta ir slimiba nevis kautkads uzbrauciens! speciāli priekš neziņiem! - Nepaties WARN! Musina nebija duelis bija tikai 2 palikuši es un viņš es vinam pa kajas pirksiem ievelku bet nenošāvu viņu! Vismaz būtu spoileri apskatijušies
    1. upacka

      upacka

      Šitais no Mūžu mežiem, mana brālēna 15tais brālis! Tātad - mans brālēns!

    2. Putns

      Putns

      sk. tev gan plaša ģimene :)

    3. Rupucis
  7. Putns

    Warn

    Putns* - unwarnall history arī
  8. Slepkava!!! 195.13.171.47:27005 http://failiem.lv/u/cffgvkz Demo beigas AIM surf
  9. Es vienīgais nesapratu kā viņš to dabuja gatavu? :okey:
  10. tu tak esi debīls! varbūt vēl uzraksti sūdzību ar iemeslu ka viņš runā būdams T's? Bērnudārzs! P.s. Ko man darīt situācijā ja esmu parasts spēlētājs un viņš bēg un jau sen ir zem 0:00 un nav iespējams vinu nodurt? vai drīkstu nošaut?
×