Jump to content

Recommended Posts

Bana apelācija

 

Tātad es sāku vadīt dienu. Biju vienīgais ct un lai savaldītu Ts pateicu cellos nekusteties, jeb "totāls frīz" psai ar velvienu čali iznak no cella ārā un es abus nošauju! kur problēma? psai vēl man iedūra!

 

DEMO.

 

jail_minecraft_MB6 va ikkā tā

 

BANS.

 

pašam demo beigas.

 

 

Sūdzība par psai

 

1. psai.

 

2. psai. ir kretīns! viņš neklausījās ko es teicu un nepārjautādams uzlika man banu! tā kā pašalik ir konkurss, es ņēmu šutganu :D un vācu killus! tākā šim es biju priekšā un arī tiku ātrāk pie ct nekā viņš - uzreiz zobs! pie dir*as ka es neko nepārkāpu! vnk jānobano

 

3. pašas beigas

 

ceru ka viņam noņems acc, jo viņš ar to nemāk rīkoties! ir bijušas vairākas reizes kad kāds admins izdara kautko stulbu! nēsmu par to sūdzējies! pret psai man nekādu pretenziju nebija! bet tagad viņš ir palicis tāds kretīns! nekas ka viņš te sēž ilgi! ja nemāk tad nemāk! lūdzu newārnojiet citus - lai citi izsaka domas - par vai pret! jo gandrīz droši zinu ka būs par to lai noņem acc!

 

p.s es domāju vēl kādu 1 - 2, moš 3 h pasēdēt, bet tas antiņš visu sabojāja!

 

p.s.s nēsam čomi bet man ir žēl Izzy. ka viņu nobanoja uz 9 nedēļām par "nika zagšanu" , jo es Izzy. esmu redzējis vairāk online nekā Izzy.^ un uzskatu, ka bija nepareizi viņu nobanot uz tik ilgu laiku! pietam niki tik un tā nav vienādi un varbūt viņi abi ir čomi vnk sadirsās vai kā :( žēl. nēsmu galvenais, bet varbūt tomēr noņemiet viņam to banu?

Edited by DAVEKON
admina aizvainošana, +1wp // Dave
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×