Jump to content
nocomment.-

Unban [Dd2] Reklāma.

Recommended Posts

1.

 

| ADMIN : upacka

| You are permanently banned!

| BANNED NICK : AVENGERLV . nocomment.-

| REASON : reklamanika

| STEAMID : STEAM_0 : 0 : 559360167

| IP : 159.148.24.29

| BAN ID : 25708

| BAN DETAILS : identy.lv/?page=ban_details&bi

 

 

2. Spēlēju ar tādu niku jau labu laiku tur, serverī bija bijuši daudz citu adminu, bet neviens no tiem man nebija ne izteicis aizrādijumu, ne niku mainījis un nemaz nerunāsim par banu. Ok ienāk upacka, nomaina man niku, nākošā raundā nomainu atpakaļ un saņemu mūža banu! Forumā viņš man saka, ka esot man teicis, ja vēlreiz uzlikšu dabūšu banu, bet esmu pārskatījis dēmo un konsuli, neko tādu neatradu no viņa puses, ka viņš būtu man kaut ko tādu teicis! Protams, būtu viņš man to teicis es nebūtu licis atpakaļ to niku. Bet, parunājot te ar cilvēkiem, par to, vai tur bija, vai nebija reklāma, cilvēki man teica, ja tur nebija ( . ) tad to nevar uzskatīt par reklāmu! Saprastu, ja es būtu rakstījis, lai visi iet uz turieni, tad tā būtu reklāma, nevis reklāma nikā (facepalm) Piedodiet, ja jums vairāk nav spēlētāju, laikam esmu atņēmis visus, ar savu trako reklāmu! Līdzīgi man bija @ RvG, bet tur es dabūju unban, ceru uz to pašu iekš ID.

 

3. DEMO - http://failiem.lv/u/wwdyypm

4. De_Dust_2

5. P. 48

6. BANS - http://identy.lv/bans/info/25708/

Link to comment
Share on other sites

Ej uz savu AVENGER! This is IDENTY! :hitler:

 

 

zixis say: varbūt tomēr pārstāj postot visās sūdzībās & etc. ne tu BT ne arī sūdzības iesniedzējs :<

Edited by Fry.
Lieki +1wp
Link to comment
Share on other sites

Visiem var gadiities. Tik nextime nespele ar reklamu nikaa.... Samazinu uz 1dienu,ja redzesim velreiz atstasim uz muzhu..

Edited by Eleby
Demku redzēji? Izskatās ka nē!
Link to comment
Share on other sites

Guest

Banu uzliku atpakaļ perm., cilvēkam vispirms nomainīju niku, pateicu, ja vēlreiz būs - būs perm bans, atbilde no viņa nesekoja, pēc tam pamodās un prasīja, kurš nomainīju, atbildēju apstiprinoši un atkal pateicu, ka būs bans, to pašu viņam pateica cits admins. Bet Tev ir smaga galva un Tu speciāli nomainīji atpakaļ, pietam, ar lielajiem burtiem visu.

 

Un vaitad tiešām Tu esi tik smags gadījums, ka pats nesaprati, kādēļ Tev tika nomainīts niks? Kādēļ, mainot niku, es noņēmu tieši "avengerlv" un atstāju nocomment.- ? Ja arī Tu nebūtu redzējis to, ko es rakstīju, tik daudz pašam bija jāsaprot.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×