Jump to content
sia

Identiešu Rezultāti Lol.

Recommended Posts

Skatījos, ka IDenty ir diezgan daudz cilvēku, kas spēlē LoL (League of Legends), tāpēc izdomāju, ka gribētos redzēt to labākos rezultātus, kas noteikti, pēc šī pavediena izveides, tiks iemūžināti un publicēti šeit. Nu tā vismaz ceru!

 

Sākumā informējam viens otru par to, kāds tad īsti ir jūsu segvārds, pie reizes arī sakam serveri un tad publicējam bildi.

 

Niks:
LEAGUEsia

Serveris:
EU Nordic & East

 

uya90h2h68b496zdz6h3_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Nafigam tev 2 infinity? 2 infinity nestakojas kopā, lol, to tev vajadzēja zināt. Varēja labāk viena infinity vietā nopirkt blodkīsteri un miers.

Pie reizes te kaut ko jaunu arī var mošk uzzināt. Viens otru pamacīt. Kaut kā tā.

 

Kāpēc nestakojas kopā? To nezināju...

Link to comment
Share on other sites

+80 Attack Damage +25% Critical Strike Chance UNIQUE Passive: Your critical strikes now deal 250% damage instead of 200%.

 

Es ceru tu saproti kas šeit ir rakstīts! Tas ir apraksts par infinity. Nopērkot 2 gabalus, tas passīvais nestakojas kopā, tev darbojās tikai viena infinity pasīvais un bez pasīvā, viņš ir mēsls, tikai dmg 80 dod. Nekad nepērc 2 infinity. Labak nopērc 1 ininify un 1 blodkisteri, iegūsi to pāšu dmg, pat vairāk, ja būsi savācis stakus un + life steal.

 

Vispār, ja spēle ar ad čempjiem, ar tādiem kā; ms, yi, xin, ashe, trynda u.t.t, labākais builds - botiņas, 1 infinity, 2 blodkisteri un 2 fantomi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×