Jump to content
PostCollector

Identy Hunger Games

Recommended Posts

Esmu šāda veida serveri jau spēlējis un mīnusi bija tajā ,ka mape ir diezgan vienmuļa un garlaicīga ,pārsvara tur varēja dabūt ktkādus glockus vai mac-10 ar ļoti mazs lodēm un pat prasījās lai ir kāds veids ,kā visus savākt vienā vietā ,kā ,piem, BR veidu spēlēs kuras tad vel nebija tik populāras. Aktivitātes tur tiešām nebūtu uz ilgu laiku ,kā jau te daudzi raksta ,bet ja boomix ar Walteru ir gatavi strādāt pie kā šāda es pieļauju domu ka viņi izveidotu ko tiešām interesantu un labu ,un kā iknedēļas event tas nebūtu slikts ,kur varētu nopelnīt idc vai citas balvas.

Es zinu ,ka šis topic ir par Hunger Games ,bet vairāk pat gribētos BR veida event saistītu ar cs ,principā vienīgais ,kas mainītos ir ,ka varētu vieglāk izretoties pa mapi un pēc tam arī visus savākt vienā vietā ,lai neievelkas spēle uz ilgu laiku ,būtu manuprāt arī interesanti ja būtu eventi ,kur nav tikai ffa ,jo tāpat būs vienmēr draugi kuri teamosies un nešaus viens otru,esmu pārliecināts ka esat izdomājuši kā labāk un sliktāk taisot tos pubg eventus.

Link to comment
Share on other sites

Ideja nestrādās, un arī kā event veidā varētu 1 maču only, lai tautai neapniktu nākt un gaidīt. Sakarā ar to, ka piemēram spēle ilgi iet, tie kas jau atvākti sagarlaikosies un aizies prom, jo tāds BR vai Hunger Games ieilgst nepilnas 10-15 minūtes.

Anyways, gamemode nice! Varētu idp spēles katru sestdienu un Hunger Games only Svētdienās vai vice versa 1 maču uz idc, vai citu sagatavotu balvu.

Esmu par!

 

Link to comment
Share on other sites

piektdienā, sestdienā, t.i 2x nedēļā uzčinī, divas mapes katrā dienā, mēneša beigās skatāmies ranku apbalvojam utt. jeb varbūt 3mapes, jeb pat četras, atkarībā no spēlētāju skaita. Ideja laba, pirmais mods ko gribētu paprovēt, kopš pirmo reiz parādījās war3. 

jeb apbalvo katru 1-2 nedēļu, tikai ar mazākām balvām.

Edited by lomaj
Tik jāskatās, vai vairums tosteru pavilktu tik lielu mapi.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×