Jump to content
valchh.

[CS:GO] connection problem.

Recommended Posts

Situācija- spēleju mm, iet kāds 8.-9. rounds, viss itkā ok, tad pēkšņi izmetās connection error, auto reconnect blablabla un pēc 25 sec mani izmet arā no spēles, ok poh, spiežu reconnect, itkā mēģina piekonektēties bet beigas parāda failed to connect, kā safixot?

 

 

 

 

http://prntscr.com/fxa4e6

 

un tad pēc dc, nevar piekonekteties atpakaļ serverim :[ 

 

rip 24h bans :[

Link to comment
Share on other sites

Nekas nebus ja parinstales Csgo . Problema tada pati, jau kuro menesi meginu safixot skatos visados literaturas avotos,bet nekas nav, retajam ir tadas problrmas laikam. Ja tu lieto Latteleom telekompaniju tad megini ka es ar csgo konsules komandam.

Link to comment
Share on other sites

Ja tomēr izdomā veikt to pašu pārinstalēšanu, tad vari to veikt izdzēšot tikai liekos spēles failus, nav jādzēš viss ārā, to var veikt šādi

 

http://prntscr.com/fxc3t4

 

http://prntscr.com/fxc44v

 

Tālāk pats sapratīsi.

Ar šādām problēmām nēesmu sastapies, tādēl neko daudz neizpalīdzēšu.

Link to comment
Share on other sites

Pašam bija. Ja ir iespēja mēģini izmantot telefona internetu, lai pārbaudītu vai vaina ir rūtērī. Ja ar telefona internetu tev auto disconnectu nemet, tad problēma varētu būt rūterī. Tādā gadijumā var resetot rūteri un cerēt ka viss strādās labi. (Man palīdzēja)

Link to comment
Share on other sites

bump

 

problēmu atrisināju, bet ne līdz galam.

 

ar launch opšeniem, kad izmet dc, atvert tos un ierakstīt +clientport 2700XX, xx vietā mainot ciparu, tas ļauj atkal piekoenktēties, bet pats DC metās vel arī pēc tam un atkal jamaina cipars,  varbūt kādam ir skaidrāks tagad kapēc dc metās? 
 

 

cik saprotu rūtera problēma, bet kā safixot hz

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×