Jump to content
Zabaks

FPS drop visās spēlēs.

Recommended Posts

Tātad sveiki. Nesen biju aizvedis pc pie meistara lai nomaina dzesetaju un parbauda kapec nesledzas iekša pc, kad atvedu pc, piesledzu, iegaju CSGO spelejot man kritas fps no 150 uz 20-40fps es esmu tirijis pc no mesliem utt, atjauninajis visus draiverus, bet labums šā vai tā nekāds. Nolēmu vērsties pie jums jo vairs nespēju izturet ka kko spelejot nokritas fps uz 20-40. Varbūt kāds varat ieteikt ko lai izmēģinu izdarīt lai visas speles ietu tik pat labi kā agrāk. Tas man ir visās spēlēs MTA, CSGO, MC un citās. 

 

Lūdzu palīdziet. :)

Link to comment
Share on other sites

Kāda tev video karte? Esi tās panelī skatījies vai settingi nav kaut kā samainījušies? Kas ar procesiem notiek, pc noslogotību? Cs settingi ? Ko net_graph'ā rāda? Pievieno kādu detalizētāku tekstu, lai nav no zila gaisa jāzīlē, jo tur var būt viskas pie vainas. Gaidu atbildi, centīšos palīdzēt.

Link to comment
Share on other sites

Paskaties NVidias settingos vai nav uzlikts VSync auto on, pie reizes pačeko vai nav kaut kas uz augšu baigi salikts. Cs settingi izskatās normāli, kaut arī tos vari samazināt, ja iepriekš bijis 120 fps. Nesaprotu, kāpēc ar 4xAA un shader/detail level : high jāspēlē. Nekas diži no viņiem nemainās, ja nespēlē uz bomžainu rezolūciju (kā to daru es). 

Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem kas centās palīdzēt. :)

Droši vien mainišu atpakaļ veco dzesetaju un skatīšos kā kas būs.

 

@HyDroGEN, neko stulbaku neesmu dzirdejis. Kads tavuprat ir normals pc? Un ja tu nesaprati problemu tad vareji vispar nerskatiit.

Parejiem plusiņš jo cemtaties palidzet :)

 

Lūdzu kāds TC.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×