Jump to content
matejs

Blaster 2 mini apskats

Recommended Posts

Neliels un konkrēts apskats.

 

Blaster 2 tikai izlikts pārdošanā jau pirms laba laika, es savu iegādājos 2015 gada sākumā un pašlaik esmu nepatīkami pārsteigts, jo ja telefonu iegādājies tagad tev līdzi nāks melns matēts un gaiši zils vāciņš, bet ja pirki ap to laiku kad es tad tikai melns ar gaiši dzeltenu, zinu tas ir tāds sīkums, bet gribētos arī zilu vāciņu.

Ierīci lietoju jau kādu laiku un esmu pamanījis dažus brāķus kas tiešām traucē. Piemēram, ja ekrāna spožums ir uz 100% var redzēt iepriekšējā attēlu, tāpat kā uz TV iedegusi bilde. Otrs ir tas ka dažreiz ir problēmas ar Wi-Fi uztveršanu, rādās ka ir savienojums, bet ne YouTubē ne Twitterī var pasēdēt.

Dizains. Telefona dizains man patīk, sānu malas noapaļotas, pats telefons nav resns, bet ne arī plāns (1 cm resnākajā vietā. ) Blaster ir 14 cm garš, dažreiz kabatā neielien. Ierīces apakšā ir trīs pogas, kas diemžēl darbojas ar touch, kas man ne visai iet pie sirds, jo dažreiz gadās ka pogas nereaģē, ka arī uz blakus pogām nav apzīmējumu, tāpēc cilvēkiem kas lietos ierīci pirmo reizi var sajukt. Vidējā poga ir apaļa un "pulsē" tad kad atnāk kāda ziņa poga sāks lēnām pulsēt, kas man ļoti patīk, dažreiz krīt uz nerviem tas ka, ja telefona akumulatora ir zems tad poga visu laiku spoži mirgo.

Telefona veikt spēja mani apmierina. Pavelk visas spēles, aplikācijas tik dažreiz notiek neliela aizķere it īpaši ja fonā stāv atvērti vairāki procesi. Laiku pa laikam iesaku arī patīrīt RAM. Atjauninot sistēmu parādījās iespēja skatīties video uz 720p60fps. Varēsi sērfot G4 tīklā un pat lietot 2-sim vienā telefonā.

Kamera ir normāla, 13 megapikseļi, video kvalitāte 1080p30fps, priekšējā kamera ir 5 megapikseļi un strādā diezgan labi. Priekš vienkāršas fotografēšanas ir labi, fokusu nedaudz grūti pielāgot. Attēls ko jūs redzat pirms uzņemšanas būs nedaudz savādāks nekā gala produkta, jo attēls paliks nedaudz miglaināks.

Tehniskās specifikācijas :

OS: Android 5.0 Lollipop
CPU: Quad Core 1.5 Ghz , Cortex A53
GPU : MALIT760-MP2 500MHz
RAM : 2GB
ATMIŅA: 16GB

Vel dažas lietas kas man nepatīk. Ekrāns, uz ekrāna vienmēr ir netīrumi kuri viegli pielīp.

Secinājumi. Telefons priekš savas cenas diezgan piemērots. Ideāls priekš cilvēkiem kas tikai tagad sāks lietot smartfonu

 

Bildes varat šeit apskatīt

Link to comment
Share on other sites

Man pašam arī bija blaster 2, palietoju gan tik kādu mēnesi, jo tiku pie jauna, tagad kaut kur skapī stāv.

 

Telefon, kā telefons nav slikts, protams ir visādi defekti, ko gan par tādu cenu var gribēt.

 

Atceros ka dabūju s5 bija viegls, bet blāsters bija pasmags,

Bija visādi knifi, ka man viņā nepatika, bet kurš tos vairs atceras.

Varbūt kādam nevajag blaster 2 pilnā komplektācijā ar gumiju un plēvītēm ? :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×