Jump to content
matejs

Neliels gadžets auto cienītājiem

Recommended Posts

Šoreiz uz testu saņēmu ko savādāku nekā parasti. Nē, tas nav pilna izmēra auto, bet gan neliels Bluetooth modelis. Šī ideja man ļoti patīk ka ar savu viedtālruni vari vadīt mašīnu


.


Mašīna ir veidota no plastmasa un braukājot pa istabu sanāca ietriekties sienā. Ļoti baidījos to saplēst tāpēc braucu lēnām un uzmanīgi. Protams "vizinājos" ilgi  un baterijas diezgan ātri izlādējās. Mašīnu saņēmu ar tukšām baterijām (Nepieciešamās baterijas ir AA)


 


Viss kustās labi un mierīgi brauc pa jebkādu virsmu, paklāju, laminātu un asfaltu. Auto ir zems var gadīties ka uz kāda kalniņa iesprūdīs.


 


Šo mašīnu varēsi vadīt gan ar iOS/Android, bet diemžēl ne Windows ierīcēm. Ja vel neesi sapratis to ka lai darbināti šo auto, tev ir vajadzīga aplikācija, kura diemžēl nav kvalitatīva, raustās ( Izmēģināju uz dažādām ierīcēm, aplikācija tāpat raustās), bet kontrolēt mašīnu var, un pat ir viegli to darīt. Var izvēlēties divu veidu kontroles "joystick" un kur vari izmantot savu telefonu kā stūri.


 


Tātad, pēdējie secinājumi. Šis gadžets ir interesants, pats ļoti aizrāvos. Aplikāciju varētu ļoti uzlabot, bet kopumā ir labi, man patika. Ja vēlies kādu interesantu gadžetu, un nav žēl 40 Eur, tad uz priekšu.


 


Ja ir kāda kritika, vai ieteikumi tad droši raksti. Tikai plīz no hate ! :D


 


Raksts ņemts no mana bloga


 


Gadžetu sagādāja Bite


 


https://www.youtube.com/watch?v=6AwZnvE6re0


 


IMG_20151003_131512.jpg


Edited by PixlLynx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×