Jump to content
Mega

MTA

Recommended Posts

Nu krch tā ID serverī man MTA Lago , arī visi klasesbiedri saka kad ID viniem daudz mazāks FPS kā citur (Tapat ka man) Lūdzu iesakiet VISU ko zinat kā uzlabot FPS MTA , un nerakstiet tadus sudus ka aizver nevajadzigas programmas 'n shit neesmu tik tulbs lai pats to neizdarītu , ieslēgts ir tikai MTA un Skype

Link to comment
Share on other sites

Nu beidzat rakstīt tādas lietas dabun jaunu videokarti , parinstale windows utt , man ir portativais , bet citos serveros man nelago (tikai retajos) Ir noteikti kāds veids ka samazinat lagg ,ar kautkadu texturu modu or shit , vnk beidziet krāt postus , bet par to naval tur tiešām ir brutāli lagi

Link to comment
Share on other sites

man agrak nelagoja nemaz ID bet pec ta ka izsledza serveri un nomainija ko tur tad saka lagot un fps drop

 

Iesaku tev lietot RC or TS3 jo skype parasti visu fps grauž

Edited by Zabaks
Link to comment
Share on other sites

CTRL+SHIFT+ESC. More details. Skaties visas programas, kuras rij tev Memory un ir augsts CPU. Izrubi tas programas. Ja tev ir augsts CPU, tad risini problemas pats, izrubijot skypu un citas programas ka ari anti-virus. 

 

Programmas kas tev rij daudz memory, cpu, labais klikskis uz tas ,Spied Go to details, pectam uz ta skypa atkal labais klikskis, spied Set Affinity un atsaj tikai 1 CPU, parejos atkekse.

 

Paskaties pie Power Plana vai tev nav ieslegts Power Saver, ja tev ir parsledz uz Balanced.

 

Updeito jaunakos draiverus caur Driver Booster. Redzesi visus outdated clientus, un varesi vinus updatod. Ja tev skiet nav vajadziba pec ta, tad nedari to.

 

MTA opcijas samazini Qualitati uz Low, jo tie medium, n shit neko var teikt nedod... Visus shader uz low, jo vini tev nekadu speles garsu nedos.

 

Dazreiz problema ir sakara ar resultion ( MTA OPCIJAS ), tapec norugole to uz normalu skaitu, cerams neesi mulkis un pats proti to izdarit kas un ka.

 

MTA opcijas atkekse Smoke Tires, visas hrenjas. Opacity uzliec zemako, visu kas ir zemaks.

 

Vari to pasu izdarit ko stastiju ieprieksh. Right click uz speli, go to details, again right click on that game, click Set affinity un,un,un.. Atsaj 1 CPU, parejos atkekse. varetu samazinat lagus.

 

Man vispar nelago nekas. Ja nu dazi ar pocket loss skraida un teleportejas , lago. Serveris ari laggo del lielas tautas piepluduma. so yea, man ari lago, bet nevis FPS/pinga sakara, bet ,ka piemeram to ko uzraksti, tas paradas tikai pec dazam sekundem.. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×