Jump to content
Aigarovich

palīgā...

Recommended Posts

Sveika tauta!!!

 

Nepieciešama nedaudz jūsu palīdzība... Man vajag atrast interneta grāmatu vai aprakstu " https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/ru/Fabia/05-2012/Manual/A05_Fabia_OwnersManual.pdf" kas ir kautkas līdzīgs šim... Bet man vajag precīzāk par remontu un tehnisko apskati škoda fabia mašīnai.. 1.9 SDI ... gads - 2001. izlaiduma gads.

 

 

Man vienkārši galīgi nesanāk atrast.. :(

 

Paldies par uzmanību un ceru uz atsaucību.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Man interesē kur ir parādīts viss kur un kas atrodas motorā, aprakstīts kur to var atrast. Piemēram kur jālej antifrīzs, utt, To saku piemēra pēc. Ir kautkur iespēja tādu grāmatu, informāciju atrast!?

 

Opanāa.. tikko bildi pamanīju... Tev tā kautkāda programma!? Bet man vajadzētu krievu valodā, jo tas īsti nav domāts man...

Link to comment
Share on other sites

Varbūt varī kādas bildes iemest par termostatu, kur atrodas utt?! Viss kas pieejams par termostata nomaiņu...

 

Un ja kādam ir kkas tāds un krievu valodā, droši metat iekšā, jo būtu ideāli, ja viss būtu krievu valoda.

Link to comment
Share on other sites

es pastījos, un pats neko īpaši nesapratu un neatradu, tur viss angliski un tie nosaukumi šausmīgi,mosh kādu dienu varam skaipā parunāt, un es tev parādīšu visu ko es varu tur izvēlēties un kas kā.  bet termostatu nav nekāda lielā māksla nomainīt, manuprāt.

ā jā skaipaa meklee   Haralds Pirtnieks 

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs...

 

Jau nomainīts ir termostats, viss kartībā... 

 

Informāciju par šo mašīnu vajag nejau man, bet kādam citam cilvēkam un viņš vēlās rokasgrāmatu kur ir redzams kur kas atrodās... Viņš pats daudz ko no mašīnām saprot, bet viņš ir ļoti ziņkārīgs un tāpēc pajautāja man vai internetā nevar atrast tamlīdzīgu rokasgrāmatu... krč sapratāt!!!

 

Ja kāds atrod rokasgrāmatu kuru var lasīt jebkurā mirklī, tad lieciet to šeit!!! Aaa... Un der tikai LV vai RUS valodas... Paldies!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×