Jump to content
piko

jb next step

Recommended Posts

Čau.
Es nezinu, cik pārkstaīju , nekas tāds nebija, bet ja bija, nu žēl, laikam saņemu sodiņu.

Gribēju tikai pateikt - cik reāli, vai nereāli izklausās tas, ka tā kā mēs visi zinam to, ka 1.6 nabadziņš lēnām  mirst, kādēļ gan piemēram manu mīļo, veco labo, unikālo JB bez saimona, kur pavadiju tik daudz savas dzīves agrāk, tieši iekš ID JB, nevarētu pārnest jaunā līmenī, proti - CS:GO JB? 
 

Es te tā nesen staigāju un jā, ticiet vai nē, bet arī priekš GO jau ir izveidots gan tāds mods, gan mapes un viss pārējais. Brīvi pieejams lejupielādēšanai internetā. Pačekoju geimplejus, nu salīdzināt nevar ar 1.6, viss daudz skaistāk, realistiskāk, detalizētāk un tā. 

 

Turklāt, manuprāt tas ātri vien kļūtu par iecienītu serveri un tam ir divi iemesli - Jūsu tagadējais 1.6 JB bija un cik zinu, vēl ir populārs, otrais - jūs būtu PIRMAIS projekts latvijā, kas pirmais atver CS:GO JB serveri, jo līdz šim spēlējis un testējis to esmu tikai ārzemju serveros, bet ar angļiem nav tas spēlēt.

Link to comment
Share on other sites

cmon, pat parastajā pubā nevar pusserveri dabūt, kur nu vel JB modu.

Nu jā, par to es informēts neesmu, nezinu kādas ir tās statistikas serveru apmeklētībā iekš GO. Jo pats spēlēju tikai competitive šobrīd iekš GO.  Tādēļ jau rakstīju un jautāju cik reāli vai nereāli tas ir.

Link to comment
Share on other sites

Pubs ir pubs,bet ,ja JB ir unikāls,tad varbūt ir vērts pamēģināt,protams būtu diezgan jāpiestrādā,bet tas varētu piesaistīt vairāk CS:GO spēlētājus Identijam... Jāskatās ko augstākstāvošie teiks,vai būs gatavi ziedot laiku servera veidošanā.

Link to comment
Share on other sites

Bet cik ir source spēlētāju, salīdzinājumā ar 1.6 vai cs:go?

 

Ja uztaisītu GO JB serveri, spēlētaji ar laiku parādītos, jo tas tiešām būtu unikāls serveris Latvijā. Pubā jau cilvēki nevar savākties, jo daudzi arī nezin par to, ka ID ir savs cs:go serveris un iet spēlēt populārakajos serveros. Bet par CS:GO JB serveri tauta sāktu runāt un arī to pašu Pubu piebāstu ar spēlētājiem.

Link to comment
Share on other sites

Doma spīdoša, tiešām nepieciešama. Ja tik tiēšām @LV go serveros tādu nav - jaunā iespēja! Es esmu par.

 

kāds man stmd go uzdāvinās? Vismaz par puscenu?

Edited by Indiānis
Link to comment
Share on other sites

Es pats nespēlēju ne CS 1.6 ne CS:GO , bet gribu tāpat iztekties , ja Latvijā nav vēl neviens tāds serveris tad kāpēc neizmantot izdevibu? Protams tas viss maksā , bet ar laiku.....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×