Jump to content
daunis52

HHRonis,Olafs.

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Nerada.

2. Paša paskaidrojums par situāciju Kroc,Ronis teica metam flash ,kad atversies kamera,s nevis kamer nav vala ,es pasaku metisu kad gribesu ,Dzirinj pasaka aizver muti ,Ronis mani nosauc par nuugi ,es vinu nosaucu par smirdigu-roni ir smirdigi, true story. Tas ka mani nosauca vins mani apvainoja ,tad saka man klupt virsu ,lai aizveru paksti ,Ronis pats visu uzsaka .. nosaucot mani par nugi. Visi teica ,lai aizveru muti ,tad uzrakstu piever mutiti,smirdigais phooni. Mani nogago olafs, un ,kad mani nosauc par kautko ,vinu negago ,jo vins special dievs ,butu ielicis iepriekseas mapes demo ,butu bans uz perm ,par vina skaisto bhop script + strafe helper. Un spelejas ar acc.. Es sevi ungagoju ,jo iemeslu gagam neredzu... Nosaucu par smirdigu °= true story ,vins mani nosauc par nugi ,es vinu ta, rezultata es dabuju gagu, nevis vins ,smirdigs, vins nevar but ,bet patiesiba roni ir smirdigi + smirdigs,un nugis ir liela atskiriba. Ungaogoju sevi ,un Ronitis nobanoja ,ar iemeslu nespelejies ar acc ,pieprasu ridinajumu, vai ari atnemt ban acces, ja nemak lietot tas. Varut ungagot sevi bija netaisni ,bet tiesam neredzu iemeslu. Ludzu 7. Ja admins redz ka kāds no citiem adminiem pārkāpj noteikums viņam par to jāziņo forumā rakstot sūdzību vai vēršoties pie servera administratoriem! BANOT IR KATEGORISKI AIZLIEGTS.


  •  

Par šo noteikumu neievērošanu adminam var tikt noņemtas tiesības. Varat nemt v ai nu xbanu ,vai apgriezst dazus flagus, vai ari pec savas izveles, bet labak vispar nonemt. Gan jau atkal nopirks un maces lietot. Un par olafu ,nez.. eBet bhop scriptin + strafe helpers toc ir ,paskataties pedejo jail_greytown demo ,pie beigam, spelejas ar acc + pa trubu leka nav iespejams ta lekat ,+ strafe helperi var redzet jo, scriptam utu jastreifo ,bet vins vnk nestreifo un leka uz rieksu ar tik lielu speedu ,pie HLTV demkam pedeja mape kautkur sodien 14:40 mape jail_greytown ,nobanojat tapec ari olafu.

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 14:35

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/hyyrbpm

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/69719

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. nav.

 

 

 

Bans jau ir beidzies,bet ta pat pieprasu vinam acc off ,vai apgriezst flagus. Parkapis ir ,pieradijumi ir.. Bans ir iztecejis, bet parkapums ir redzams.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×