Jump to content
waxhax

- bundiiE get rekt v4 turpinājums.

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Nerāda, kad eju iekšā.

2. Paša paskaidrojums par situāciju Labi sāksim jaunu tēmu ,tātad demo parskatiju simtiem reižu ,aizdomigakos momentus dem_speed 0.5 ieslēdzu, un skatijos nekas aizdomīgs, nav tikai kad ieraudzīju GR tos 3 čalus ,muku un trapiju tam hedā luckā, un slowmo to momentu ierubiju un mazliet ir aizdomīgs, bet es nečītoju ,kā lai jums to pierāda? Varbūt pārskatīsiet demo kārtīgāk ,ja jau man būtu aims, tad jau sen garām šautu un trāpitu hedā, un domājat visu laiku slēģsu ara aim un slegsu atpakal? aha protams ,nez kurš tā dara.. Nevienu tādu neesmu redzējis ,domāju izteikties vēlreiz Rausim,Talantam ,jeb arī kādam citam kurš grib, neisim off topikā uzreiz pēc pirmā posta:,,Bans paliek'' ,ja tiešām Talants or rausis or smth cilvēki sapratīs un noskatīsies demo 10 reizes ,tad sapratīs ,kad tur nekā aizdomīga nebija,tad uzreiz unbanojat,cerams ,kad Rausis or Talants or smth cilvēks/cilvēki sapratīs, kad ir kludijusies, un tur nebija aims ,bet bija mazliet aizdomīgi ,bet no manas puses ,nekas nebija aizdomīgs, vienīgi tas moments pie GR.

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 15:40

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/zybfvpe

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/68394

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno .

 

 

Šis viss demo ir sūds, nekas aizdomīgs nav ,tik pie GR ,un ir bijuši vel vairak momenti ,kas ir daudzkārt aizdomīgāki. Iepriekšējas sudzibas mani unbanojāt ,un pēķšni tagad saksu spelet ar aim? -.- + varu bedri.**, demku iedot ,kur mani ari nobanoja par aim, bet uzrakstiju sudzibu un unbanned, un tur ir vēl daudzkārt aizdomīgāki momenti.

Edited by waxhax
Link to comment
Share on other sites

Es nez, tev rādas vai man rādās? 2:25 aiztinu ,skatos līdz 2:35 ,un tieši skatījos 2:29, vienkārši izmetu scoutu un paņēmu ak un pagriezos uz būra esošo terroru.

 

p.s tajā brīdi pat nešāvu uz pogu ,bet tas bija kautkur 2:35

 

 

akd rausi,man lāgo:@ ,es pat varu pierādit, man pat citos serveros ,vai botos pilnīgi nelāgo, dažiem brīžiem lāgo ,dažiem nē ,un tas arī ir tas prikols, kad dažviet nevaru nošaut, dažviet varu,un prikols ir tāds ,kad skillu jau manu nezinat ,bez lāgiem ,varbūt jus varat mani saukt par non-steam talantu, bet tas neko nemaina, steams ,nonsteams pilnigi nekada atskiriba ,kip steamā labāk šauj, un nonsteamā nē?

Edited by waxhax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×