Jump to content
HerBijs*

Aigars, Semuel [Jb]

Recommended Posts

Vēlos, lai iečeko demo.

Semuel , Aigars monitoring?

Ir vārdu spēle..

Nosauc vārdu Saldējums.. Reāli nepaiet pat mini sekunde un vārds ir uzrakstīts? nav reāli.

Semuel, aigar lūdzu nerakstat. :) Lai izskata kaukāds TnT vai kaza.. Kāds augstāk stāvošs. ;)

Demo nav garšs :) 20sec. aptuveni. demo

 

EDIT.

Lieki nepostošu, editošu šito pašu.

Jā Semuel, tu iespējams ātri raksti. Šodien redzēju. Biji ātrs.

Bet salīdzinot cik ātri šeit rakstiji. (demo)

Un kā rakstiji, kad es saucu. pavisam savādāks ātrums. Jā varbūt tu zināji kādi vārdi būs. Tas varētu būt 1 attaisnojums. Bet maz cerības.

Atvainošanās nebūs. (Iemācies pievaldīt muti serverī un tad kādreiz sagaidīsi) :)

Edited by HerBijs*
Link to comment
Share on other sites

Ko man darīt, ja es tik atri varu uzraksīt, man nerakstīt? Varu screenshotu no skype uzņemt, ka monitoringa nebija un vari iet ieskrieties, p.s pirmos 3 vardus zinu, kaut mani pamodinātu 4:00 no rīta, skolas dienā. B)

Link to comment
Share on other sites

šitais jau sen zinams. ari esmu to redzejis, ka 0,001 milisekunde vai pat pirms varda pateiksanas ir jau uzrakstits vards, nevajag dirst, palebomu sita ir bijis. Negribu attiecinat uzreiz uz semuelu vai Aigaru, jo ka zinams, ka kads vards par viniem tad uzreiz nodirs un mekle ip adreses. zaibal yoga tak pasties kadi te purni.

 

P.S- tas ,ka Herbij, tu lūdz, neizteikties vaininiekiem ir bezjēdzīgi. replyus saliks tikai vainigie un beigas topiku noslēgs. nav vērts.

Edited by Miervaldis
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka šodien abi ņaudētāji pārliecinājās, ka varu uzvarēt un uzrakstīt ātri arī, ja Aigars nevada, bet vada pats Herbijs, gaidu atvainošanos.

sporim es varu uzrakstit tikpat atri cik tu, bet tik atri nav pa spekam mums abiem. zinu, ka nav iespejams pieradit, bet tapat visiem tas ir skaidri zinams. cmon njaa
Link to comment
Share on other sites

tapat visiem tas ir skaidri zinams. cmon njaa

 

gaidu atvainošanos.

 

Gaidīt tu vari kaut ko pavisam savādāka rakstura. Nesaprotu kāpēc vispār vēl esi jelkādā amatā. Būtu man teikšana, viss jūsu korumpētais "klans" izlidotu. Pats labākais, ka met kaut kādas atmazkas, lai gan acīmredzami tiek pārkāpti noteikumi. Smadzeņu trūkums, that's all.

 

 

Par sūdzību - par maz pierādījumu, diemžēl, tomēr nebrīnos, ka Aigars vienkārši iepriekš pateica semuelam konkrēto vārdu un šis attiecīgi iebindoja. Kā arī, nav jau jēgas banot, visvarenie draugi noņems jebkurā laikā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×