Jump to content
immortal202

JB FK by semuel un aigars.

Recommended Posts

Sveiki!

 

Es nesaprotu - kāpēc nevar normāli spēlēt, bet bieži taisīt kaut kādu hui**. Ienāku vakarā nedaudz uzspēlēt, 2 idi**** serverī katrs uztaisa FK, nu naheram tā darīt?

Viens izkiko, vēlāk nomaina manu niku uz "zalupa", protams, visiem tas liekas ļoti asprātīgi, bet tajā vecumā, manuprāt, tas ir stulbi tā rīkoties. (tas bija cits gadījums, ne tagad)

Tagad aigars un semuel uztaisa FK, naheram kaut kas tāds jādara. Cik skatos, tad te tikai daži sakarīgi cilvēki, kuri ar acc nemētājas pa labi, pa kreisi, kuri spēlē pēc noteikumiem kā visi pārējie.

 

DEMO: http://failiem.lv/u/tsdkjei

 

Kas attiecas uz to, ka es pasaku, ka labi spēlēju un ejam 1v1 (ir bijuši tādi gadījumi), tak beidziet raudāt, (tas ir tikai cs)to, ko es saku, es ar to nevienu neaizskaru, nevienam nebraucu augumā, atšķirība no citiem. Man patīk izaicinājumi, patīk 1v1 spēlēt, piemēram, kā nesen spēlēju pret Beg.

Un tas, kas attiecas par to erroru (kur Kaza sāka man dir**, ka es to visu izdomāju utt), tad tiešām tāds errors ir, jo Windows ir "cracked" un bieži izlec errors "Activate Windows now", ka minimizē CS.

Vienreiz sanāca pateikt, ka "nav rokas iesilušas", protams, tad mūsu PRO Kaza sāka teikt, ka tā ir atmazka, tādiem kā viņš to nesaprast, jo varu derēt, ka nereizi cw neesi dzīvē spēlējis. Tāpat kā visos sporta veidos arī csā vajag iesildīties.

Edited by immortal202
Link to comment
Share on other sites

tu esi tas idiots, kurš ienāk un boja visiem prieku, tev labak palika, ka atnaci un te ieraudāji kaut ko? Tu taču teici, ka nāci normāli uzspelet, bet vai to var izdarīt, ja online ir pāris cilvēki? ej un izaudz, cry me a river

 

un iemācies sūdzību rakstīt pareizaja sadaļa cirvi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×