Jump to content
Filjka

Battlestar Galactica [Seriāls]

Recommended Posts

Battlestar-galactica-w.jpg

 

 

Uzreiz saku , piedodiet par manu Latviešu valodu , sen neesmu runajis un rasktijis. driz atgriezišos!!

 

Nosaukums : Battlestar Galactica

 

Rezisors: Dzonas Peit

 

Valsts: ASV

 

Zanrs: Fantastika , spriedzes filma , drama

 

Gads : 2003 - 20012]

 

Sezoni un kā jaskatās:

1. Battlestar Galactica Miniseries [2003 gads] - 7 serijas par 1 ciņu pret sailoniem!

2. Battlestar Galactica [2004-2007 gads] - Pirmie 3 sezoni pa ~20 serijām katrā! Stasta par 2 cinu pret sailoniem un ka cilveki beg kosmosa.

3. Battlestar Galactica Razor [2007 gads] - Filma par kuģi "Pegas" kas pie viniem pievienojas un viņa ciņu pret sailoniem.

4. Battlestar Galactica [2009 gads] - seriāla turpinājums [4 sezons]

5. Battlestar Galactica The Plan [2009 gads] - Stāsta kapēc Sailoni saka uzbrukt cilvēkiem. [Šodien skatisos :D ]

6. Battlestar Galactica: Blood and Chrome [2012 gads] - Stasta par 1 ciņu pret sailoniem , laiakm 10 serijas pa 13 minutem :D Ķipa filmu sadalija pa daļam "Пилотная версия" ja pameklesiet ir ari "salimeta" filma.

 

IBMD : 8.8 zvaigznes

 

Par filmu : Sailoni - Maksligais prats ko cilveki izgudroja lai viniem butu vieglak dzivot uz 12 kolonijam [planetam] . Bet vienu dienu vini uztaisija bunti un saka iznicinat cilvekus. Pec kada laika , nepaspejot iznicinat cilvēkus, vini vnk pazuda un aizgaja prom. Bet pec 40 gadiem vini atkal atgriezas un pa jaunam saka iznicinat cilvekus , mazai gruppai ar kosmosa kugiem [ 50 tukstosiem cilveku] izdevas begt , vinus aizsarga kosmosa kugis "Galaktika". Vini censas begt prom no sailoniem un atrast planetu ar nosaukumu "Zeme" kura dzivo pazudusi 13 kolonija.

 

Mans komentārs : Filma/Seriāls patiešam labs. Daudz gudro tekstu un darbibas. Nav stulba šaudišānas. Ir dazi "noslepumi" kas atklasies dazas serijas , nav ta ka vis jau ir zinams.

10/10!

 

Treileris.

1. kosmosa ciņa.

 

 

2.Treileris.

Link to comment
Share on other sites

Ja redzeju paris serijas pa Tv laiakm SyFy kanalu , bet nekadigi nevareju atpazit kas apr filmu un ilgi mekleju , nedelas 3 atpakalj atradu :D

Serials tiešam labs.

P.S. Kā es agrak nepamaniju!!! Loal :D Tur takš filmejas divi aktieri no Supernatural Demonu karalis Crowle , filma spele advokatu un Visu vampiru karalis (melnadainais aktieris) , filma spele sailonu :DD

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×