Jump to content
Adidas

Verpakovskis atgriežas Liepājā [VIDEO]

Recommended Posts

Pēc aktīvo futbolista gaitu noslēgšanas Māris Verpakovskis atgriezies Liepājā, kur būs jaunā virslīgas kluba FK "Liepāja" prezidents. Pēc "Liepājas metalurga" izjukšanas Liepāja bez futbola virslīgā nepaliks, un jaunā kluba panākumi būs atkarīgi arī no Verpakovska.

 

http://youtu.be/8mt87oiKWz0

 

Pavadījis 14 gadus deviņos futbola klubos, Verpakovskis 34 gadu vecumā atkal ir Liepājā. Valstsvienībā 102 spēles aizvadījušais uzbrucējs atzīst, ka FK "Liepāja" amatu vairāk nekā cilvēku, un pirmā sajūta bijusi kā glābšanas darbu operācijā.

Verpakovskis izrāda FK "Liepāja" pieticīgās biroja telpas un uzsver, ka vidusmēra klubiem Eiropā arī nav luksusa apartamentu.

FK "Liepāja" pēc pāris gadiem būtu jācīnās par Latvijas čempionu titulu un tikšanu Eiropas kausu grupu turnīros, netālā nākotnē raudzījās Verpakovskis. Par svarīgu viņš uzskata kluba saikni ar Liepāju un vietējiem spēlētājiem. Verpakovskis ir pārliecināts, ka liepājnieki ir lielāki savas pilsētas patrioti, arī dzīvojot Rīgā vai citās pilsētās. Futbola skola Liepājā vienmēr bijusi laba, atzīst FK "Liepāja" prezidents, un vairāk viņu uztrauc, vai varēs samaksāt futbolistiem solīto atalgojumu.

Link to comment
Share on other sites

Nu lai veicās kluba attīstībā, kaut gan šaubos par finansējumu, algas šeit vispār nevar noorganizēt normālas nevienā sporta veidā, kur nu vēl tādam klubam kā FK ''Liepāja''.

Link to comment
Share on other sites

Nu vis jau labi,laukums viņiem ir un ja būs atbalsts un sponsoli klubs atīstīsies, bet man jau šķiet, ka Māris vel vismaz divus gadus varēja spēlēt. Bet šogad ir tikai viens favorīts un tā ir Ventspils, neredzu citus konkurentus, jo Skonto nepiedalīsies.

Vēl nav zināms vai nepiedalīsies, mosk piedalisies tomer
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×