Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Rīga - Torpedo 1:0 SO |28.01.2014

Recommended Posts

Labdien visiem hokeja cienītājiem. Vakar, savu kārtējo regulārās sezonas spēli aizvadīja Rīgas Dinamo, kas saspringtā cīņā spēja pieveikt Pētera Skudras trenēto komandu Nižnijnovgorodas Torpedo. Veiksmīgu spēli aizvadīja Jakubs Sedlačeks, kas pirmo reizi sezona, pirmkārt, stāvēja vārtos divās spēlēs pēc kārtas, otrkārt, aizvadīja savu pirmo sauso spēli KHL sezonā. Rekordu sasniedza arī Rīgas Dinamo, kas punktu ziņā (87 punkti) pārspēja savu pirmās sezonas laikāpaveikto (86 punkti visas sezonas garumā). Joprojām komandai nevar palīdzēt daudzi pamatsastāva spēlētāji, bet tas netraucē mūsējiem gūt uzvaras.

 

1. periods - spēle iesākās mierīgi. Abas komandas taustījās, ātri pretuzbrukumi mijās ar neprecīzām piespēlēm laukumā vidū. Abas komandas bija disciplināri sagatavotas, par ko liecina tas, ka 1. periodā neviena no komandāmneguva noraidījumus.

 

2. periods - nekas neizmainījās arīšajā periodā. Vairāki nesekmīgi uzbrukumi no abām komandām nedeva nekādus "augļus". Teicama iespēja parādījās Rīgas Dinamo, kad Torpedo spēlētājs, Daniils Žarkovs guva lielo 5+20 sodu par sitienu ar elkoni galvā. Šajā momentā cieta Hāsčaks, kuram tika pārsista uzacs. Vairākums, ja godīgi bija neveiksmīgs. Šajā laikā, Rīgas Dinamo spēlētāji nespēja normāli nostāties pretinieku zonā, bet tad kad tas bija sanācis, tadsavu meistarību rādīja Torpedo vārtsargs, Ivans Kasutins. Teicamu iespēju izlaida Kails Vilsons, kura metiens bija tieši pa vārtu pārliktni.

 

3. periods - šis periods bija Jakuba Sedlačeka meistarības periods. Torpedo nepārtraukti uzbruka,bet izcils bija Dinamo vārtsargs, kas aizvadīja labāko līdz šim spēli KHL sezonā. Bija arī veiksmes moments, kas neļāva Torpedo izvirzīties vadībā. Vojteka Voļska un Sakari Salminena saspēle beidzās ar neprecīzu metienu brīvajā vārtu stūri. Pēdējās perioda minūtes iniciatīva piederēja jau dinamiešiem. 6 sekundes pirms pamatlaika beigām izcila iespēja bija Mikam Indrašim, bet savu meistarību šajā momentā nodemonstrēja pretinieku vārtsargs.

 

Pagarinājums un pēcspēles metieni - pagarinājums arī nedeva uzvarētāju, tāpēc komandām nācās noskaidrot uzvarētāju pēcspēļu metienus, sava veida "loterija". Atkal izcils bija Jakubs Sedlačeks, kurš ne tikai visas spēles garumā spēja atvairīt 28 pretinieka metienus pa vārtiem, bet gan arī spēja atvairīt visus 3 pēcspēles metienus.Savu meistarību atkal parādīja Rīgas Dinamo "bullīšu" meistars, Aleksandrs Niživijs, kurš vienīgais spēja realizēt savu iespēju.

 

Pēc šīs uzvaras, Rīgas Dinamo rietumu konferencē ieņem 5. vietu (87 punkti). Nākamo spēli, Rīgas Dinamo aizvadīs pēc 29 dienu garā olimpiskā pārtraukumā, kad savā laukumā, 26. februārī, aizvadīs spēli pret līgas debitantu Zagrebas "Medveščak".

 

Vēl interesants fakts ir tas, ka vakar savu 29. gada jubileju svinēja Rīgas Dinamouzbrucējs, Lauris Dārziņš, ar ko es arī viņu vēlētos apsveikt. GRATZ!

 

KHL regulārais čempionāts, 28. janvāris, Ņižņijnovgoroda

 

Vārti:
65:00 Ņiživijs
0:1

Soda minūtes:
27:8

Metieni:
28:20

Vārtsargi:
Ivans Kasutins - Jakubs Sedlāčeks

 

Spēles video apskats:

 

 

Pārējās 28. janvāra KHL čempionāta spēles:

 

Astanas "Baris" - Hantimansijskas "Yugra" - 4:3

Podoļskas "Vityaz" - Prāgas "Lev" - 3:4 SO

Maskavas "Dinamo" - Bratislavas "Slovan" - 2:3

 

Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×