Jump to content
Chucky

Legālais dūms.

Recommended Posts

Redz kā sanāk, ja sākumā tikai pamēģina, tad uzreiz jau iekrīt atkarībā, ka gribās vēl, vēl, vēl un tajā "vēl" tu esi tik dziļi, ka, kā paši saka, ļoti gribētu atmest, bet nevar. Tā tā atkarība darbojas. Ļoti labs video, uzskatāmi parādīta realitāte. Drīzumā jāgaida "Caur adatu".

Bija jau ielikts.

Nekas, tik aktuāla tēma, ka noskaties un pakomentē vēlreiz :)

Link to comment
Share on other sites

Dotu man izveli?

 

1.Pipē to huinju

2.Šņauc

3. Vai pakaries

 

Labrāt 3 izvelētos :D Iespejas vel daudz un dikti varetu rakstit ka sabojat savu veselibu.Lai vinju nesabojatu tad jau labak 3 :D :D

Link to comment
Share on other sites

Ha, zinu to garo čali no pirmās intervijas. Normāls pacans. Esmu arī tusējis tur pa rīgas centru un to pašu hujņu darījis.. Labi, ka pašam nepatika un neiepinos dziļāk. :D Origo reketieri.. :D

EDIT: Visi te tādi pareizie taisās it kā neko nelietotu, jūs muļķi alkohols, tabaka un kofeins arī ir narkotika, kas jūsu veselībai nodara kaitējumu!

 

Es personīgi pīpēju veselīgu, kvalitatīvu marihuānu. Nekādi veselības traucējumi man nav un nesūdzos par tās efektu. Mana mūza. :)

Edited by Emylzzz
Link to comment
Share on other sites

Vienu vienīgu reizi pamēģināju un mar ar to pietika. Gandrīz atdevu galus, nācās izsaukt ātros. Labi ka blakus bija labi draugi kas saprata kas notiek. Nekad vairs mūžā!

Link to comment
Share on other sites

To ar sarkanbalto cepuri zinu, agrāk normāls sportists bija, bieži tikāmies pretējos laukumos spēlējot futbola turnīros gan pludmalē, gan tajā pašā ielu futbolā, bet tagad savu dzīvi ir sačakarējis ar visādiem sūdiem. Smiekli nāk par tiem, kuri ko tādu pīpē tikai tāpēc, lai iekļautos kādā kompānijā un netiktu atstumts. Kad aiziesi pie dieviem, tad neviens no viņiem tev vairs nepalīdzēs, tāpēc labāk padomā par savu iekšējo uzbūvi un tikai vēlāk par tā saukto "krutumu". Šo īsfilmu vajadzētu rādīt visās skolās, varbūt sīkie pīpmaņi, un ne tikai pīpmaņi, aizdomāsies un sāks kaut ko darīt lietas labā, jo pats no sevis pat sūds nevar izkrist.

Link to comment
Share on other sites

ko jūs varat raudāt? tāpat visi agri vai vēlu nomirsim. katrs dara ar savu dzīvi ko grib, cits bojā ar veselīgu dzīvesveidu, cits ar narkotikam, citas ar alkoholu, nu i po$#%$# nav?

personīgi pats nepīpēju spaisu jo nepatīk viņa sranais efekts, esmu mēģinājis. tad jau labāk piedzeros un izdauzu pieri pret betonu, tas patīkamāk, nekā lomkas un tās sranās sajūtas zem spice, vismaz kas man bīj.

nemēģināju tikai vienu reizi, ir pat pa kluso iedevuši, zinot ka man tas sūds nepatīk.

kas grib lai pīpē, man poh, es uzskatu par pretīgu lažu to spice, gļuks nepatīk.

Link to comment
Share on other sites

Retā tēma kur padalīšos pieredzē, jeb huiņā kas gadijās:d

Vienā dienā ar Valtu klausamies kā grafomāns "repo",izdomāju jāuzpīpē ar draugiem zāle,par legālo nekas nebija dzirdēts. Uzzvaniju čalim prasiju zāli, šim esot tik legālais nu poh domāju tā pati zāle vien ir un kā nekā lētāks.Uzsitām, velkot dūmu jau varēja just kad jau šķiļ,pabeidzām, kājas neklausa un mute sausa ko jau visi daudz maz zina.Pašas sajūtas nemaku aprakstīt.Un tad es kā saka uzsēdos.Gads pagājis, viena daļa draugu atsvešinājušies, jeb es no viņiem.Sāku uzturēties ar krabjiem kas arī lieto huiņu.Tad jau divi gadi un sākās problēmas ar veselību, slimoju katru otro nedēļu.Tad vienā rītā pamostos kā parasti aukstos sviedros,izkāpju no gultas un jūtu gad pēdas sāp, paskato un tur kautkas čūlveidīgs,tad atkal kārtējā reize doties pie ārsta, iedeva smēru lai smērēju.Pēc mēneša no pēdām visa āda bija nolobijusies,un visa jaunā āda izskatijās jēla un jūtīga kā jau āda.

Nu pēc šī visa pilnīgi ienāca prāta beigt pīpēt šito plastmasu.

Nebija pirmā reize kad mējğināju atmest un tā arī ir kā video saka kad tas nav viegli, jo tu jau esi pieradis pamosties un štukot maisiņam.

Skolā viss jau tika sačakarēts sākumā,vienīgie priekšmeti kur bija kautkas sekmīgs tie bija specpriekšmeti.

Tad arī izdomāju kad visam te jāmet miers un vieglākais veids kā to atmest būs braukt prom no kurienes tas nācis:d

Tagad 1. februārī būs gads kops esmu mierā.

Un nekādas lomkas nebija, kā arī nevienam nav bijušas un nebūs.

 

Es būt ne labs rakstītāja.

 

Sasmējos par veselīgās un kvalitatīvās marihuānas pīpētāju ar.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×