Jump to content
Cillit Bang

Dinamo Rīga - Avangard 3:1 [apskats]

Recommended Posts

Nu ko, nāku pie jums ar ziņām par kārtējo spēli kuru mūsējie, dinamieši, aizvadīja pret novājināto, bet nikno Avangard. Spēle izvērtās ar asumiem bagāta un spraiga. Sīkāk par šo spēli jūs uzzināsiet, ja paripināsiet pelītes rullīti zemāk :D

 

1. periods - Spēles sākums ritēja ar Avangard komandas pārsvaru, bet drīz tas tika nozemēts, kad 4 minūšu laikā pretinieki saņēma divus noraidījums. Abus noraidījumus neizdevās realizēt, bet pēc otrā vairākuma noslēguma, pēc 3 sekundēm savu vārdu vārtu ailitē ar skaistu individuālo meistarību, pēc plaukstas metiena ierakstīja aizsargs Kristaps Sotnieks (1:0).

 

2. periods - Lai gan vārti šajā periodā netika gūti, tomēr šis periods iegāja vēsturē ar tā asumiem un emocijām. Izturot vienu mazākumu, komandas kapteinis steidzās pārmācīt Denisu Kuļašu un tika noraidīts uz 2 minūtēm. Šajā pašā epizodē, noraidījumu guva arī Telkvists, kurš konflikta laikā atstāja vārtus, tādējādi atstajot dinamiešus grūtā stāvoklī (mazākums 3 pret 5). Avangard uzbruka daudz un centās izlīdzināt rezultātu, bet tomēr meistarīgi šajā momentā nospēlēja gan aizsargi, gan Telkvists. Uzreiz pēc lielā mazākuma, iznākušais uz laukuma Ozolinš atkal iesaistījās asumos. Pret viņu asi nospēlēja GonČarovs, kurš saņēma 2+2+10 lielo sodu, par uzbrukumu pretiniekam galvas vai kakla rajonā. Ozolinš nelika sev klusēt un uzreiz steidzās pārmācīt par šo pārkapumu pret viņu, par ko saņēma atkal 2 minūtes par rupjību.

 

3. periods - ātri vien šajā periodā dinamiešiem sanāca dubultot rezultātu. Pēc uzvarētā Vilsona iemetiena, kārtējos vārtus (nu jau 10. vārtus) guva Hosa (2:0). Nekas neliecināja, ka intriga varētu būt vēl šajā spēlē, bet viesi pacentās to izdarīt. 2 minūtes pirms spēles beigām, no laukuma tika noraidīts Sotnieks. Ātri vien izspēlējot vairākumu, Avangard tomēr spēja sarugtināt šajā vakarā izcili spēlējošo Telkvistu (2:1). bet tomer pēdējais vards šajā spēlē piederēja Dinamo hokejistiem, jo savu izdevību gūt vārtus nepalaida garām Kails Vilsons, kas pēc tāla metiena, skait no sava laukuma aizvārtes guva izcili skaistus un precīzus vārtus (3:1)

 

Šī bija 5. uzvara pēc kārtas Rīgas "Dinamo". Turnīra tabulā, savā divīzijā Dinamo saglabā 3. vietu, un jau vairs tikai par 2 punktiem atpaliek no 2. vietas ieguvējiem, Maskavas "Dinamo". Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems "Yugra".

 

Video: http://www.tv3play.l...?autostart=true

 

KHL, 15.novembris

 

Rīgas "Dinamo" – Omskas "Avangard" 3:1 (1:0, 0:0, 2:1)

Vārti
: 8:20 Sotnieks (Reķis) , 43:47 Hosa (Vilsons)
2:0
, 58:12 Širokovs (Kuļašs, vair.)
2:1
, 59:16 Vilsons (tukšos vārtos)
3:1

Soda minūtes
: 12:18

Vārtsargi
: Mikaels Telkvists – Matjē Garons.
Edited by Cillit Bang
Link to comment
Share on other sites

teikšu tā, cillit, lepojies , ka met materiālus no citiem interneta portāliem?

 

tu eis bezsakars.

Atradies te gudrinieks. Tu tikai tagad pamanīji, ka tā dara??? ret***.

Visi iemet mājas lapu no kurienes ņēmuši tekstus, bet protams ar saviem vardiem arī pieraksta klāt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×