Jump to content
Cillit Bang

Dinamo Rīga - Severstal 1:0 [apskats]

Recommended Posts

Šī bija Telkvista spēle, to varēja redzēt gan pēc spēles, gan arī pēcspēles ekspertu viedokļos un komentāros. Šajā vakarā Telkvists atvairīja veselus 40 metienus. Par to visu un vēl daudz ko jūs uzzināsiet tālāk!

 

Savu kārtējo, nu jau 4 izbraukuma spēli pirms izlašu spēļu pārtraukuma, iesāka mūsējie pārliecinoši un ar pārliecību, ka šodien arī būs uzvara. Kā vēlāk izrādījās, tad ar vieniem vārtiem šo spēli ir iespējams uzvarēt. Tos 12. minūtē guva 32 gadus vecais uzbrucējs Cipulis. Šie bija viņa trešie vārti. Kātējās piespēles arī Polam Šekuram un Aleksandram Niživijam. Turklāt ir jāpiebilst, ka CCipulis vakar aizvadīja pirmo spēli pēc traumas sadziedēšanas.

 

Nākamajās trešdaļās turpinājās līdzīga abu komandu spēle, ar nelielu pārsvaru tomēr Čerepovecas pusē. Bet zvaigzne un galveno lomu šajā spēlē nospēlēja Telkvists, kurš spēja atvairīt visus 40 pretinieka metienus un tas palīdzēja Rīgas Dinamo gūt 3 uzvaru pēc kārtas. Šī bija Telkvista otrā sausā spēle šogad, pirmā bija tālajā izbraukumā pret Novokuzņeckas "Metallurg", kad atvairīja 35 metienus.

 

Jāpiebilst, ka KHL iestājies neliels pārtraukums, kas tika izraisīts dēļ izlašu spēļu norisi. Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 13. novembrī, savā laukumā uzņemot spēcīgo Astanas "Barys. Nākamās 3 spēles arī nebūs no vieglajām, jo pretiniekos stāsies Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Yugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

 

Statistika:

KHL regulārais čempionāts, 1. novembris, Čerepoveca

 

Čerepovecas "Severstal" - Rīgas "Dinamo" 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

 

Vārti:
11:47 Cipulis (Šehura, Ņiživijs, vair.)
0:1

Soda minūtes:
6:12

Metieni:
40:22

Vārtsargi:
Jakubs Štepaneks - Mikaels Telkvists

 

Video:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×