Jump to content
Hanger

Sūdzība [FORUMS] Galva

Recommended Posts

Tā kā nav parauga šāda tipa sūdzībai, darīšu pa savam.

 

Ban Team biedrs Galva ir galīgs nejēga.

Nedz lasīt māk, nedz noskaidro lietas apstākļus pilnība, bet pagaidi, es to pierādīšu!

 

Balsoties uz meliem vai saviem izfantazē-jumiem viņš veic aplamus un pavisam negodīgus lēmumus pret spēlētājiem, respektīvi mani. Saprotu, ka visi administratori, kuri savā starpā ir draugi, ir `uzēdušies` uz mani, bet tāpēc jau nav nepieciešamība pēc šādām rīcībām.

 

Pierādījumi:

http://identy.lv/for...udziba-jb-appe/

 

Šajā sūdzībā viņš izrāda to, ka nemāk lasīt. Viņš pamatojas ar to, ka es esmu tiešām veicis pārkāpumu par kuru es rakstu unban pieprasījumu.

Atbilde: Nevienu administratoru es neaizvainoju, tikai izteicu secinājumu, ka privilēģijas ir pieejamas tā darot.

Secinu, ka BT biedram nav pietiekošas zināšanas Latviešu valodā, proti, neprot lasīt vai arī saprast teksta galveno jēgu.

Arī postā pieminēju, ka bans, kurš jau tika izvirzīts uz pārkāpēju, nav saistīts ar sūdzību. Viņš pārvērta to pavisam otrādāk? Atkal lasīt nemāk vai arī neizskata sūdzību līdz galam un izdara aplamus secinājumus?

 

http://identy.lv/for...teikumi-hanger/

 

Savukārt šajā sūdzībā, atkal, tiek veiktas darbības, kuras tiešām neliek šim administratoram izskatīties profesionālam. Izvirza nepamatotas un aplamas sūdzības PRET SŪDZĪBAS VEIDOTĀJU, nenoskaidrojot lietas apstākļus un / vai neizmantojot dotos pierādījumus. Secināja izdarības balstoties uz citu spēlētāju un trešo personu meliem / neizglītotības.

Piemēram, šajā postā BAZILISKS apmeloja mani par to, ka es esot viņu apmelojis |DFQ|? Demo ir skaidri dzirdams ko es saku un kā es to saku. BT pilnīgi ignorējis pierādījumus.

 

Kur ir profesionalitāte? Ja reiz esi uzņēmies amatu, tad lūdzu esi pieklājīgs un dari savu darbu pareizi. Kā nekā portāls pastāvot 4 gadus un peļņa tiek iegūta `biznesam`. Esmu tā saucamais patērētājs un pieprasu savu tiesu.

 

^Esmu drošs, ka jūs šo neuzņemsiet nopietni.

Edited by Hanger
Link to comment
Share on other sites

Omg, tev ir dažas komatu kļūdas un vārda "ka" vietā raksti vārdu "kad". Tev nav pietiekošas latviešu valodas zināšanas, lai runātu. Pls stahp.

 

Btw... Latviešu valoda ir ar mazo "L". DAAAAAYYYUUUUM. BAITED, OUTSMARTED AAAND OUTPLAYED. How does it feel?

 

P.S. Noice ingliš brah. Tīč mi. plis. Kapēc? Tapēc, ka gribējās. Niezēja pirksti, kā sacīt jāsaka.

Edited by Ventur4iks
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu šeit pievienoji savu retardisko domu? Neēsi karsējmeitene, nedz kāds no administratoriem. Ja nepamanīji, šis nav nekāds formālais pieprasījums pēc kompensācijas. (Ur too low for mī)...

Edited by Hanger
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×