Jump to content
LV*LuckyCoffie|Milk

@JB | Pardomas

Recommended Posts

Sveicinati galvenie admini un parejie identieshi! :)

 

Daudzi cītīgi, labi spēlētāji grib acc @jb. Dažus tiešām nevar laist bet daudzus var.

@jb 28.oktobri, kad sacies brivlaiks, shis serveris bija pilns ar speletajiem kuri neipashi grib ieverot noteikumus. Ct bija 5 cilveki un TS bija 7. SERVERI NEBIJA NEVIENA ADMINA

Manuprat shis statuss ka jus esat admini jums liek justies ļot pārākiem par citiem utt.

Bet atvainojiet man, ja es vairakas reizes rakstu pieteikumu (un neesmu vienigais) un jus sakat ka JB ir SHAUSMIGI DAUDZ adminu, tad kuru jus gribat apmuljkot?!

Saprotu ka nevar visu dienu sedet serveri, bet brivlaika laika kad serveri ir pilni.

 

Tās ir manas domas, var piekrist var nepiekrist. Ceru ka pardomasiet sho rakstu,

 

Ar cieņu

 

Milks

Link to comment
Share on other sites

Nu redzi, Milk, kā sagadījies.

1. Jb admini vairums ir pie 17 un uz augšu, kas nozīmē, ka tāds brīvlaiks nepastāv (tiksi skolā tālāk, sapratīsi, kas pa štelli un kāpēc).

2. Lūdzu, parādi jaunāko tekstu no kāda administrācijas locekļa puses, kurā teikts, ka JB admini ir tik daudz kā tu saki.

3. Btw, nav jau tā, ka nepamatoti tev tiek liegta iespēja adminēt, izpildi visas prasības (vienu, kuru redzu uzreiz - tev ieraksti nav).

4. Ja reiz serverī ir 12 cilvēki, tad kāpēc neviens no visiem nav uzrakstījis sūdzību? Sūdzība ir tikai papildus plus tavam acc.

 

Nedaudz atkāpei, tas , duraks, Analfabēts, ir rakstījis vismaz (pārkopējis no pirmā) trīs pieteikumus, divreiz nepareizajā sadaļā, pietam. Būtiskākais - pēc neīstā parauga (srsly?) - kā tādam acc var iedot?

Link to comment
Share on other sites

Tad kad es rakstu, ar shadu atbildi fantoms visu laiku aizbildinajas. Manuprat ir pienacis laiks ka vajadzetu izdomat kadu citu aizbildinajumu ;)

 

Nav uzrakstijis tpc ka varbut neviens nav registrejies, vai ari tie kuri ir - chakaris rakstit visas tas sudzibas, kad, kur utt. un beigas vel nepienjem sudzibu.

 

Runaju par to ka: Ja visi admini ir 17 gadigi tad varbut vajag pienjemt tadu kurs ir jaunaks un kuram ir brivlaiks or pienjemt tikai uz brivlaika laiku.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu raksti fantoms, ja jāraksta ir jb severa administartoram?

 

Kā var sūdzību nepieņemt, lol. 5 ct uz 7 ts, nop. sūdzība nav korekta. :damn: Lūk, nevaino sistēmu, vaino savu slinkumu, jo tu taču šeit esi reģistrējies.

 

Nē. ir norādītais vecums, deal with it. Btw, tu arī nābs, pēc nekonkrētā rītuma pieteikuma, lai gan skaidri un gaiši ieejot pieteikumos redzams:

kpb35q6xb1mu3ne6yehs.png

Link to comment
Share on other sites

Ojoj oj, puika sāk pacelt balsi uzreiz.

Ko tagad darīt? Ņemt katru retārdu kā tevi par adminu? Sāc uzveties, aizpildi prasības un tad tikai yogijs būs tik žēlīgs, ka iedos tev.

Link to comment
Share on other sites

Izaudz un parādi savu intelekta līmeni no labās puses un gl. Kad jūs, tādi kā Tu, pacelsieties prāta līmenī un izlasīsiet šīs vecās sarunas, pašiem vaigi paliks sārti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×