Jump to content
Cillit Bang

Dinamo Rīga - Mettalurg Nk 2:0

Recommended Posts

Savu kārtējo uzvaru vistālākajā izbraukumā guva Rīgas Dinamo, kas ar 2:0 apspēlēja Novokuzņeckas Mettalurg. Šī bija pirmā sausā uzvara šosezon. Sīkumos par visu, tagad jūs uzzināsiet no manis.

 

1. periods - spēle iesākās ar vairākiem noraidījumiem, kas norādīja uz to, ka abas komandas nevēlējās zaudēt. Bet tomēr 15. minūtē mājniekiem nācās kapitulēt. Vārtus no šaura lenķa pēc Pola Šehuras piespēles guva 37 gadus vecais Niživijs, kuram šie bija 2. vārti šajā sezonā. Tobrīd komandas spēlēja 4 vīru sastāvos.

 

2. periods - Arī 2. trešdaļā Rīgas Dinamo nekautrējās uzbrukt - vārtu priekšā cīnījās Sandis Ozoliņš. 32. minūtē viesi ar neatlaidību panāca 2:0. Sandis Ozoliņš ar garu piespēli ievadīja uzbrukumu un kļuva par pirmo aizsargu ar 10 rezultativitātes punktiem. Ģints Meija atrada Andri Džeriņu, kas atrāvās no sedzēja un trāpīja tālajā stūrī.

 

3. periods - noslēdzošajā trešdaļā uzbangoja asumi, pēc spēka paņēmiena pret Marselu Hosu partneri aizstāvēt devās Cibuļskis. Aizsardzībā dinamieši nedeva nekādas iespējas uz vārtu guvumu. Spēle tā arī noslēdzās - 2:0. Rīgas Dinamo vārtsargs, Mikaels Telkvists atvairīja 35 metienus un aizvadīja pirmo sauso spēli sezonā.

 

Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 9. oktobrī, savā laukumā uzņemot Ufas "Salavat Yulaev". Mājas spēļu spēkošanās notiks arī pret "Neftekhimik" un Magņitogorskas "Metallurg".

 

Statistika:

KHL regulārā sezona, 3. oktobris, Novokuzņecka

Novokuzņeckas "Metallurg" - Rīgas "Dinamo" 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

 

Vārti:
14:13 Ņiživijs (Šehura)
0:1
, 31:27 Džeriņš (Meija, Ozoliņš)
0:2

Soda minūtes:
12:16

Metieni:
35:25

Vārtsargi:
Niko Hovinens - Mikaels Telkvists

Video:

Link to comment
Share on other sites

Es jau sezonas sākumā teicu, ka šogad mūs sagaida laba sezona.. - Tā pagaidām notiek un cerams notiks un vēl labāk..

 

Vēl es teicu, ka mums ir diezgan liela iespēja šogad iegūt Gagarina kausu. - Tam jānotiek.

 

Ceru un turu īkšķus katru spēli par Dinamiešiem. Malači.. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×