Jump to content
hacker996

[JB]Students xban off.

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Admina nick Students_

2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda. korochi es Puiseens nobanoju cali par ct rr un Students_ mani izkiko nepamatoti un arii izbano. vins mani izbanoja ar iemeslu Neprot Acc Lietot un vins buutu jaasoda! vins visspar raksta pieteikumu a vins nezin noteikumus.

3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/kouzrlj

4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 22:17

5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) Abi.

Edited by hacker996
Link to comment
Share on other sites

tā sākšu ar to, ka tu pats iztaisīji nepamatotu banu, šim spēlētāja : boc , jo serveri atradās 10. spēlētāji, un viņš vēlējās būt kā 3 Ct , bet tu viņu nobanoji par Ct restart, domāju, tur kaut kas nesakrīt, jo neviens normāls administrātors par to nebanotu.

Otrs, es tevi nobanoju tieši par to, ka tu viņu šādi nobanoji nepatiesi, un arī pirms šī visa incidenta uztaisīji šim spēlētājam Slay, kaut gan tu nemaz nedrīkstēji to darīt.

  • Nerunāsim par to, ka visādos lama vārdus mani nocengāji. Šoreiz piedošu, uzlabo savu raksturu.

 

visu cieņu Tev, bet es uzskatu pilnīgi lieka sūdzība.

Edited by Students_
Link to comment
Share on other sites

Unbanots.

 

Student_ ar tadu iemeslu nebano, ja redzi ka admins neprot lietot acc vai nu parkapj noteikumus, ir veidots topics " sudzibas " tevi tiko pienema un jau sudziba, not good.

 

TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×