Jump to content
vovans

Pain & Gain

Recommended Posts

pain-and-gain.jpg

 

Pain & Gain

Gads: 2013

 

Žanrs: Komēdija/Drāma

 

Režisors: Maikls Bejs

 

Galvenajās lomās: Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Anthony Mackie.

 

Sižets: Pārcepušies Maijami tveicē, bodibilderu-neveiksminieku trio (Marks Valbergs, Entonijs Mekijs un The Rock) nolemj beidzot piepildīt “amerikāņu sapni” – nogrābt žūksni neko nedarot, lai beidzot dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi ar silikona modelēm un kokteiļiem pie baseina. Tomēr gudri dirst nav svarus cilāt, tapēc pavirši pārdomātais plāns jau no sākta gala aiziet šķērsām, notikumiem pieslēdzas atv. ģen. Hammils (Eds Hariss), bet tālākais ir tāds sviedru, asiņu, steroīdu, kokaīna un tīra, nefiltrēta vājprāta kokteilis, kāds uz kino ekrāniem sen nav redzēts! Diemžēl filma tiešām ir balstīta uz patiesiem notikumiem.

 

http://www.imdb.com/...0209/?ref_=sr_1

 

 

Šo filmu es jau gaidu no aprīļa. Maijā bijām uz kino un es domāju iet uz Pain & Gain vai tomēr uz Iron Man 3. Aizgāju uz IM3 specefektu dēļ. Tagad esmu šo filmu sagaidījis skatāmā kvalitātē un filma tiešām ir ļoti laba. Filma var likties, ka ir par kaut kādu bodyboulding`u, bet tā nav(nedaudz ir, bet nu ir ok). Un vēl tas, ka filma ir balstīta uz patiesiem notikumiem dod vēl lielāku iedvesmojumu to noskatīties un izbaudīt. Filma ir izklaidējoša, smieklīga, slima. Neko daudz negribu stāstīt, bet jums tiešām viņa ir jāredz.

Link to comment
Share on other sites

tikko noskatījos.

nujā, it kā visu laiku komēdija (mazliet melna) balstīta uz patiesiem faktiem, arī attiecīgi pelnītas beigas ar drāmas piesitienu.

bija normāli momenti kad pasmaidīju, ierēcu.

8/10

Edited by biezais piens
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×