Jump to content
simplijs

Fotosesijas kuriozs

Recommended Posts

Šis notikums atgadījās pirms dažiem gadiem, kaut arī es joprojām atceros to tā, it kā tas būtu bijis vakar. Un ne tikai es to atceros.

 

Bija parasta Privātā fotosesija. Atnāca diezgan skaista meitene ap 30 un viņai līdzi bija ne tikai maiss ar drēbēm, bet arī trīs milzīgi banāni. Kliente, ieraugot manu mulsumu, pasteidzās paskaidrot, ka viņa vēl nav brokastojusi un iespējams drīz viņai sagribēsies paēst. Kad viņa to pateica, man parādījās viltīgs smaids, jo visādas domas uzreiz piedzima manā perversajā prātā.

 

Tā arī bija. Fotosesijas beigās , kad meitene jau bija pamatīgi uzbudināta, viņa teica, ka sen jau gribēja uztaisīt draugam šādu fotogrāfiju. Viņiem tā bija kaut kāda īpaši tuva tēma. Es īsti neatceros, bet tas bija saistīts ar to ka tas draugs pirmajā „tuvajā” randiņā bija pārāk satraukts. Lai neizskatītos pavisam nožēlojami, viņš pielietoja tādu pašu lielu banānu, tāpēc banānu tematika ir tuva šīm pārim.

 

Šis bija rets gadījums, kad trāpījās kliente ar izdomu. Viņai bija ļoti attīstīta iztēle un vēlme eksperimentēt. Parasti sievietes baidās improvizēt un tikai saka: “Uztaisiet man skaistas bildes”. Bet ar šo unikālo sievieti es varēju ļoti radoši izpausties. Ar banāniem mēs nofotografējām pilnīgi visus variantus un kombinācijas, ieskaitot, kad visi trīs augļi ir iekšā.

 

Jautrā fotosesija beidzās un kliente apmierināta aizbrauca mājās. Es paliku tīrīt studiju un gaidīt, kad atnāks brālis. Kad man ir daudz darba, brālis palīdz man apstrādāt fotogrāfijas. Tā kā man ir svarīga datu drošība, es nekad nesūtu viņam failus elektroniski – viņš vienmēr nāk pats, lai paņemtu ierakstītās bildes.

 

Tā kā meitenei šī izklaide bija pierasta lieta, viņai izdevās gandrīz nesavainot banānus. Viņi pēc fotosesijas izskatījās tik pat apetelīgi! Varbūt tāpēc es viņus ieliku nevis miskastē, bet porcelāna traukā.

 

Kad brālis atnāca, viņš, ieraugot garšīgus banānus, paprasīja vai var apēst. Es ne sekundi nedomājot teicu: “Jā, dārgais, droši vari apēst kaut visus!” To viņš arī izdarīja. Teica, ka ļoti garšīgi, tikai jocīgi, ka banāni smaržo pēc zemenēm. Viņš nezināja, ka bija zemeņu lubrikants.

 

Pagāja apmēram 2 stundas. Brālis pie sevis mājās pārkopēja bildes uz datora un gatavojās sākt apstrādi...

Žēl, ka es neredzēju viņa seju... Kad brālis visu saprata, viņš šausmīgi sadusmojās uz mani. Zvanīja un prasīja, kā es varēju tā izrīkoties! Nabags puika jau otro gadu pat netuvojas banāniem...

 

 

 

avots: http://www.draugiem.lv/#/user/244723/blog/?p=10231608

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×