Jump to content
vovans

Inglourious Basterds

Recommended Posts

Inglourious_Basterds_poster.jpg

Oriģinālnosaukums: Inglourious Basterds

Latviskais nosaukums: Bēdīgi slavenie mērgļi

Gads: 2009

Žanrs: Asa sižeta / Drāma / Kara

Režisors: Quentin Tarantino

Galvenajās Lomās: Brad Pitt, Christoph Waltz, Eli Roth, Michael Fassbender...

Sižets:

Vācu okupētajā Francijā jaunā Šosanna kļūst par liecinieci tam, kā nacistu pulkvedis Hanss Landa noslepkavo viņas ģimeni. Viņai par mata tiesu izdodas izsprukt un aizbēgt uz Parīzi, pieņemt citu identitāti un kļūt par kinoteātra īpašnieci.

 

Tajā pašā laikā kaut kur citur Eiropā leitnants Aldo Reins sapulcina grupu ebreju kareivju, viņu mērķis ir atriebties ienaidniekam. Vēlāk nacistiem šī grupa kļūst pazīstama ar nosaukumu "mērģļi". Reina grupai pievienojas jauna aktrise un slepenā aģente Bridžeta, kuras uzdevums ir gāzt Trešā reiha vadoņus. Likteņa pavērsieni saved visus kopā ar Šosannu, kurai ir pašai savs plāns, kā atriebties nacistiem...

IMDb: http://www.imdb.com/...1748/?ref_=sr_1

Filmas treileris:

http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ&bpctr=1367412367

Mans komentārs un vērtējums par filmu:

Filmā ir atspoguļoti 40` gadi, kad notiek masveida ebreju slaktiņi. Visa darbība galvenokārt norisinās Francijā, bet dažviet arī citās Eiropas valstīs. Iespējams, ka daudzi nevēlēsies skatīties filmu, jo tur tiek attēlotas vēsturiskas ainas un tur nav nekāda actiona, bet tā tomēr nav. Filmā ir redzamas action ainas un protams tas filmas stāsts ir tik aizraujošs(manas domas), ka nevar beigt skatīties. Noteikti, ka Tarantino filmu mīļiem šī arī patiks. Nevaru neko daudz te nokomentēt, jo visu ko gribu rakstīt ir tīrākais filmas spoileris.

Ja jūs nodomājat noskatīties šo filmu, tad es jums iesaku lejupielādēt filmu ar latviešu vai angļu subtitriem, jo tomēr tur tiek runāts angliski/franciski/vāciski un bez subtitriem ir grūti iebraukt story`ā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×