Jump to content

Petrovskyy.

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Petrovskyy.

  • Birthday 02/08/1988

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Petrovskyy.'s Achievements

  1. Piedod , biju vakar uzreiz pēc bana ar aktīvu ,bet nebiju playeru on un izgāju ārā un nedomāju nemaz iet ar aktīvu atkal... ja nē tad nē.
  2. soo man bija suspends ātrāk nevarēju uzrakstīt ,bet vakar vakarā ,kad ar DeFire spēlējām dd2 1x1 viņš mani nobanoja par manu ātro reakciju vai kā viņam "kuberis".un vel zināju ,ka ies A1 ,jo katru reizi tā darīja. Cik zināms Ebigeila<33 mani nobanoja visur ,kur varēja par to ,ka uzvedus neadekvāti. Personīgi atvainojos. (: Bet tiešām nezinu ,kas mani dd2 unbanoja ,bet tik tiešām es riskēu iet ar wh un vel 1x1? jēga ? dabūt vel banu tempa un nespēlēt vispāŗ ,jo citu normālu serveru nav... http://identy.lv/bans/index/59459 Paldies. LETS GO.
  3. Tātad šodien un citas dienas normāli spēlēju dd2 normāli viss ar citiem adminiek bazarēj ntāā. šodien kapāj ienāk kalnu kaza un biju specos ,lai paspecotu vienu čalīti. Kaza izkiko, bet es ienāku atpakaļ prasu kapēc ? Viņs ķipa izkiko . izslēdzās kontra settingi nomaināās skaņa uz max niks [CHEATER]LETS nepatēmu . gandrīz kurls paliku no full sounda ieslēdzot cs pa jaunu.. #uzvilkts un tagad netieku vairs identy serveross dēļ viņa visu laiku mainās settingi .. Tīri dēļ sounda esmu uzvlikts jo ar vienu ausi gandrīz nedzirdu .Labi viņam nebūtu ,ja zinātu ,kas viņš ir.
  4. kur es viņu dabūšu ? : D ja man tā vietā jau citi ierakstījušies..
  5. Tātad vakar spēlēju surfa ar draugu un online bija admins madaa. Viens kaut kāds mazais vislaik brauca virsū mēs "dirsām" pretī parto itkā pienākas gags vai kas tāds labi nogagoja uztaisiiju gag rr . bans 2h. bet tika uzlikts nevis 2h ,bet perm un par abuse. kaut gan nekāds admina abuse nebija. Server # 65 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin madaa. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : LETS GO. [AMXBANS] Reason : ' Abuse ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 629822045 ' [AMXBANS] Your IP : ' 91.105.91.155 ' [AMXBANS] ====================================== P.S. pēctam vel spēlēju ,jo itkā unbanoja vai ko tāu teica ,ka pažēlo or smth tad šodien eju deathrun un bans ir.
  6. Petrovskyy.

    no shout.

    Sveiki . Man sadaļā "forums" nerādās shoutbox. ko man darīt?
  7. Pilnībā piekrītu. Philips centās izplatīt un padarīt identylv serveri labāku ,bet chuddoo ar fantomu par viņu ņirgājās un gago visu laiku. man bija bans par to ,ka uzdevu jautājumu philipam . Nepieļaujami. =]
  8. ķipa nav permā? neko es nemeloju.
  9. es jav akkucim neko neteicu Galīga novirze no tēmas.//DeFire
  10. nūū parasti viss bija ok. -.- uz jok padirsās saprata tagad laikam saviem bērneļiem nopontoja ,ka banu var uzlikt. nups.
  11. Dayuuummm. citiem mūsdienas tas tiešam varēt likties ļoti aizskaroši ,ka anonīms cilvēks nosauc viņu sliktā vārdā akjēēl nepadomāāju ak es. #sarcasm
  12. "[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin akka. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : Petrovskyy* [AMXBANS] Reason : ' daun ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 629822045 ' [AMXBANS] Your IP : ' 91.105.91.155 ' [AMXBANS] ======================================= Situācija - kāds Lācen īpašum teica ,ka precēs visus ,kas gribēs es uz jok uzrakstīj SLUT : D itkā nekas traks nav ,bet akka perma nobanoja , boc tāc =[ #grammar http://identy.lv/bans/index/56877
×